Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumu aldım. Vergi indirimi için işyerime vermeli miyim?

Muroo

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Öncelikle merhabalar
Geçen hafta kendi isteğimle devlet hastanesinden özürlü kartı için heyete girdim Astım ve işitme sorunlarımdan dolayı %45 rapor aldım
halen çalışmaktayım fakat 8 aydır femur kırığı yüzünden tedavi görmekteyim yani raporluyum
Engelli kartı çıkarmak için gerekli yerlere başvurdum zannedersem işkura başvuru yapmam lazım bundan önce işyerime raporu vermem gerekirmi ?
Ve bu sene yapılacak olan EKPSS ye giremiyeceğim (raporum başvuru tarihinden geç çıktığı için) diğer KPSS ye girmem bana bi zarar ettirirmi yahut engelli kadrosuna geçerken sorun olurmu?
Şimdiden çok Teşekkür ederim

Sakat statüsünde çalışmak için raporunuzla işkur'a başvurmanız yeterli. (Raporun bir nüshasını verin, orjinali sizde kalsın). Bu kaydı yaptırdığınızda işyerinize ayrıca bir rapor vermenize gerek kalmaz

KPSS'ye de girebilirsiniz. Yeter ki olası atamada atandığınız görevi yapamay bir engelinizin olmasın, buna dair rapor alabilin.

Üst Alt