Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumu başka bir ildeki yetki sağlık kuruluşundan yenileyebilir miyim?

batuhangnc

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba ben işitme engelli yuzde 53 oran raporum ocak ayında bıtıcek bursa uludag hastanesınden almıstım suan orduda yasıyorum ekpss ıcın raporu yenılıcem ben ordu devlette yenıleme mı dıyecem yoksa raporu tekrar bastan mı kurula gırıcem önerınız nedır ne yapmalıyım teşekkurler

batuhangnc Bulunduğunuz yerden baştan almayı deneyin, zaten yenileme olduğunda da heyete yine gireceksiniz. Aynı işlemler baştan alınacak. Zaten bulunduğunuz yerden başvuru yaptığınızda süre veya raporla ilgili bir sorun olursa sistemden bakıp söylerler.

Süresi dolan raporlar tekrar eski işlemlere tabi olur. Kısacası tekrar heyete girmek durumundasınız.

teşekkur ederım o zaman bulundugum yerden gıderim

teşekkurler baştan tekrar yapıcam o zaman

KKELEBEKK hanım

kuzenim sağır ve dilsiz engel oranı %69. 1 yıldır da atipik psikoz tedavisi görüyor bu süreden önce yeni rahatsızlıkları olduğu için bir yil önce istanbul il sağlık müdürlüğüne başvuru yaptı başka bir hastaneye sevk ettiler orada da %69 oran verdiler ve il sağlık müdürlüğü bu rapor kesin rapordur artık rapora itiraz edemezsiniz dedi.

Şimdi yeni hastalıkları cıktı rapora bunları da ekletmek istiyoruz ama il sağlık müdürlüğü yeni hastalık ekletmek diye bir şey yok 2 nci rapora itiraz etmektir bu durumda iş mahkemesine dava açabilirsiniz diyor. Baska bir ilden başvuru yapabilir miyiz biz rapora ıtiraz etmiyoruz kimseye bunu anlatamiyoruz.Nasıl bir yol izlemeliyiz bilgi verir misiniz mümkünse

Üst Alt