Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumu yeniledim ama yine de maaşım kesilmiş!?

hilvanlı

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
slm arkdaşlar 193 emeklı oldum sgk den yazı geldi tyekrar kurula girmek içim 2 yıl süreli idi heyete girdım yüzde 48 aldım yine ama maaşım kesildı hastaneye gittim yazı gömderdık dediler ne yapa bilirım tekrardan şimden teşekürler

Vergi indiriminizde süre varmıydı tekrardan neden muyane oldunuz raporunuzmu2yıllıktı yoksa vergi indirimi niz mi ihbarmı genel uygulamamı sgk dan yazı neden geldi vergi indirim izin derecesi değişitimi sigorta başlangıcını zı ve priminizi yazın yeni rapora göre emekli olup olamayacağınızı yazalım

Son düzenleme:
ewt 2 yıl sonra tekrar heyet girecektim girdım yüzde 48 aldım yine ama maaşım kesildı

Önceki raporun uz kactı şuan aldıgınız 48puan sigorta girişiniz1999ve öncesiyle priminizi 4000üzerindeyse emekli olursunuz bilginiz olsun

zaten emeklıyım komtol amacılı girdım neden maaşım kesildıı onun diyorumm

eskısıde yeni raporda 48 dır

Dogru dur emeklisinizde aldıgınız puan engelli emeklilik tablosuna uyuyorsa evraklarda gecikme olmuştur ay nı oranı almışsınız kontrol gec olunca maaşda durma oluyor sorun cıkması imka sız maaşını raporunu sgk ya gitsin yatar

Kontrol muayenesinde süre yetmediği için maaş durdurulmuş. Rapor kuruma ulaştığında maaş kaldığı yerden devam edecektir

Üst Alt