Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumu yenilemek için ne zaman ne yapmalıyım?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.Ben gecen sene mayıs ayında kekemelikten %28,anksiyeteden %25 almıştım bir senelik süreliydi raporum.Raporu alırken sadece paxil kullanıyordum ama şuan 20 mg prozac ve 112,5 mg venegis xr kullanıyorum.ondan önce ignis ve invega kullandım prozacla birlikte idrar tutukluğu yaptığı için bırakmak zorunda kaldım.İki sorum var

1-Raporumu ne zaman yeniliye bilirim? Mayısın geçmesini mi beklemeliyim?
2-Sizce raporum sürekliye döner mi?

ayni hastahaneye basvurun .hastanelerde randevu ve heyete girip cikmaniz mayis i bulur zaten..sorun olmaz tarih..psiyatrinin surekliye donmesi ilk seneler icin zordur.konrtrol isterler.ama senelik ama 2 yillik..

Son düzenleme:
Doktor student.
Aynı rahatsızlıklar bende de var. Senin kekemelik tam olarak ne düzeyde acaba? Ayrıca kekemelikten kaynaklanan anksiyeten de ne düzeyde? Bu raporun
Vereceği haklardan Kekeme bireylerin de faydalanması ve bu konuda bilinçlenme iyi bir şey.

Bu arada kbb kekemeliğe sürekli oran verir , psikiyatri ise süreli verir genel olarak. Sana hangisi süreli hangisi sürekli verdi?

nostaljik Kbb süreli verdi psikiyatri ise bir yıl sonra kontrol yazdı.Doktorun karşınsa çıktığımda heyecanlandığım için doktor ne ilaç kullanıyorsun diye bile sormada direk anksiyete yazıp %25 vermişti

Üst Alt