Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumu yeniletmek için ille de doktora gitmem gerekiyor mu?

zidan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm abla benim raporum var 15 09 2018 de süresi bitiyor yeniletmek için bu sürede doktora gitmek gerekiyormu ben doktora gitmek istemiyorum çünkü 4 5 senedir gidiyorum verdiği ilaçlar fayda etmiyor raporum pisikiyatriden yüzde yetmiş oranında ve bu raporu doktora söylersem süresiz yaparmı nasıl bir yol bulabilirim lütfen yardımcı olunuz teşekkürler

Teşisiniz hangisi birde yatarak mi tedavi oldunuz ayaktan mi

Ayakta tedavi oldum doktor bipolar bozuklugu diyor ama bende takıntı hastalığı var herşeye kafam takılır evden bir yere çıkmak istemiyorum iki haftadır gece 3 4 gibi yatarım tekrar 4 5 gibi kalkarım hayattan zevk almıyorum herkes bana diyor çık dolaş ben çıkmıyorum bide çalışamıyorum çalışmak bile zor geliyor bana şimdiye kadar aldıgım ilaçlar fayda etmiyor hiç bir şekilde ben zaten evlenmekte istemiyorum çalışmakta desen çalışamıyorum çalışmak zor geliyor bazen kendimi öldürmek istiyorum ama hayat öyle güzelki öldüremiyorum kendimi ve allahın verdiği cana kıyamıyorum ben raporumu süresiz yaptırabilirmiyim doktora söylersem nasıl yapabilirim

zidan
Raporunu yenilemek için mutlak surette tekrar sağlık kuruluna başvurup tekrar muayene olman gerekiyor.
Psikoljik rahatsızlıklara belli bir süreden sonra sürekli verebiliyorlar,sana tavsiyem raporunun bitmesine son 3 ay kala başvur ve randevu al.
Geçmiş olsun.

teşekkürler yani doktora söylersem raporumu süresiz yapın diye nasıl diyebilirim olurmu dersem

zidan
Doktora raporumu süresiz yapın demen olumsuz tepki yaratabilir,ancak konu ile ilgili sıkıntılarını dile getirebilirsen daha olumlu olur sanırım.

teşekkürler sagolun

slm ben piskiyatri hastasıyım benim maaş raporum var 100 de yetmiş oranında ben bu raporumu süresiz yapmak istiyorum doktoruma nasıl söylesem süresiz yapması için doktor bana bipolar bozuklugu dedi ama ben 4 5senedir aldığım ilaçlar fayda etmiyor hayattan zevk almıyorum intihar etmek istiyorum ama allahın verdiği cana kıyamıyorum evlenmekte istemiyorum zaten çalışamıyorumda çalışmak zor geliyor bana böyle anlatsam doktoruma raporumu biraz oranını yükseltip süresiz yaparmı teşekkürler

zidan

geçmiş olsun. raporun süreli olup olmayacağını doktor değil heyet belirler. ama siz yinede doktora söyleyin.heyette durumunuzu anlatsın.

ozgurmeric74 tamam teşekkürler sizce böyle anlatsam doktora ve heyete ikisine anlatacam anlattıktan sonra rapor oranını yükseltip süresiz yaparlarmı raporu yada ne desem ne anlatsan sizce

zidan

aynen yazdıklarınızı anlatın. biliyorsunuz insanların karakteri farklı farklıdır. anlayışlı bir hekime denk gelirseniz işinizi çok kolay halledebilir.

rapor

slm ben ilimdeki sosyal yardım kurumunu aradıgımda bana dedilerki raporunu nasıl aldın bende heyete girerek aldım dedim peki anlamadığım şey bu raporu heyetsiz nasıl alıyoruz öyle bişey varmı yani heyetsiz rapor alabilirmiyiz bilen varmı varsa bilgi paylaşabilirmisiniz teşekkürler

zidan
Kardeşim her rapor heyete girer ve heyet onayı alınır.
Sana sordukları soru sanırım hastaneye rapor için kendinmi başvurdun yoksa herhangi bir kurum vasıtası ilemi gönderildin şeklindedir.

@zidan

hayette senın rapor için dolaştıgın drlerın verdıgı %lerin oldugu belge giriyor o belgedeki muayene bilgilerı ve %delere göre heyetdeki drler karar verıyor.bu heyette senın muayene oldugn drlerdnde mutlaka oluyor o yüzden muayene oldgun her dr durumunu kibar bi şekılde anlat ki belki faydası olur.

not:gerek görürlerse ki nadiren oluyor hastayı heyete çağırıyorlar.

Üst Alt