Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumu yenileyeceğim, aylığım kesilir mi?

hiramm

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bir sorum olcak devam eden yüzde 55 raporum var ve maas alıyorum tekrar heyete gircem muhtemelen yükselir bu sürecte yeniden maas icin başvuru yaptgmda devam eden maasm kesiliomu

hiramm
yeni rapor çıkarınca çıkardıgn rapor %40 ın altına düşmezse kesılmez .şuankı 55 imiş.yeni raporun oranı70 ve üzeri olursa maaşınızda atış olur.40ın altına düşmeyip 70 ve üzeri olursa maaş yükseltımı için başvuru yaparsanız işlem yetişmezse o ay maaşı alamayabılırsınız bunla beraber bi sonrakı ay her 2sini bi arada alırsınız.

-mka

Merhaba bende bir soru sorsam ben 2022 maas alıyorum kardesmde (30yaş) rahatsz oda heyete gircek ayni evde 2 engelli maası alınabiliyormu ev mülk baska hic bir gelir yok benim yüzde 70 oranm

hiramm
öncelıkle raporun 55 den 70 e cıkmıs bu aldgın maaşda artıs saglar.diğer soruya gelırsek şartlar tutarsa 2 değil daha fazla maaş da alınır.siz 2022 aldıgınıza göre şartınız tutuo kardşinizinkıde tutar ikinizde maaş alırsınız ama akrdeşinizin raporunun en az 40 olması gerekıo.

Üst Alt