Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumu yenileyeceğim. Sizce oran düşer mi?

mehmet57

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim 2007 yılından itibaren engelli raporum var zihinsel engelli ben rapromu yenilemek için heyete gircem tekrar bu rapor um düşer mi ? Düşerse sınava gitemem mi ?
2016 yilindaki Ekpss sınavına grdim 70 puan aldım
Not:Sadece psikolojik rahatsızlıgm var başka rahatsizligim yok yani alırsam yine psikolojik rahatsızlıktan raporu alicam..Teşekkür ederim lütfen cevaplarinizi bekliyorum..

hastalığın neydi ?
eğer sorunların aynı şekil devam ediyorsa ve sen bu süreç içerisinde tedaviye kontrollerine gitmişsen ve değişen bir şey olmamışsa tekrar alırsın raporu

Zihinsel engelli hafif dereceli zeki geriliği mental reaksiyon rahatsızlığım ve hala 2007 yılında ki kullandığım ilaçlara devam ediyorum hergün içiyorum ama rapor eski olduğu için sorunlar yaşıyorum örneğin askere alıyorlar beni %50 raporla, o yüzden tekrar askerlik ten muaf olmak için yenilemeyi düşünmekteyim.. ama 5oden aşağı düşer miyim korkum tek o ve sadece psikolojik rahatsızlık var tek ondan puan alicam

Arkadaşım normalde raporun geçerli fakat bazı kurum ve kuruluşlar rapor oranlarında köklü degisıklikler oldugu için 3.3.2013 öncesi raporların yenilenmesini talep ediyorlar senin problemin belli oranda fazla bir oynama olmaz sanırım

Teşekkür ederim yani %50den aşağı dusmem diyorsunuz.. benim raporum 2007 yılında sürekli olarak verildi.. Simdi doktor a sordum ne düşer ne düşmez bisey demedi

Üst Alt