Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun 2 yıllık süresi dolmadan önce yeniletmek istiyorum ama randevu yok?

asliölge

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Sebebi pande mi filan mı? rapor yenilenmiyor mu hala??
maaşım kesilirse aç kalırım randevu almaya calisiyorum 2 haftadır ama taa sehirin uzak ilçelerinde randevu verebiliyorlar. bursa da uludağa randevu almak icin arastirdim bi telefon numarasi da yok..

Ne yap ne et randevu almaya çalış. Pandemi nedeniyle rapor süresi uzaması hikaye. 5 eylüle kadar yaptırmam gereken kontrol muayenesi 3 ay kala 5 haziranda sevk alıp 10 haziran tarihinde yaptırdım. 30 haziran tarihinde hastane sgk ya ulaştırmış. Sgk da 14 temmuz da Ankaraya ulaştırıyor. Buna rağmen henüz cevap gelmediği için bugün 1 Eylül itibarıyla maaşım durduruldu. E devlette emekli aylık bilgisinde böyle yazıyor. Yani ne zaman cevap gelir ne olur kestiremiyorum. Allah kolaylık ve sabır versin hepimize.

sağlık kurulundan randevu alamıyorum....

ne zaman mhrsye baksam hic randevu yok taa en uzak ilçede oluyo orayada gitmek imkansız e biz nasıl yenileteceğiz bu raporu. mağdur olmak istemiyorum yeniletip kurtulayim.

En iyi çözüm 182 nolu iletişim hattını aramak. Onlar sizi doğru şekilde yönlendiriyor.

Üst Alt