Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun arka yüzündeki sonuç kısımları hepsi boş. Bu sorun olur mu?

sirin720

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
17 mayıs 2011 de raporumu aldım. gözden %25.6 ve epilepsiden %20 ortalama % 40 raporum oldu. ama ben hiç raporun arka yüzüne dikkat etmemiştim. Sonuç kısımları hepsi boş duruyor.
örneğin H SINIFI EHLİYET ALABİLİR. karşısındaki sonuç kısmı boş
ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANABİLİR. Karşısındaki sonuç kısmı boş

Hepsi boşşş. ve ben bunlardan faydalanamiyacam mı? Yada ne yapmam lazım. Lütfen beni bilgilendirirmisiniz...

raporu ne için istedin,,??
hangi kurum yönlendirdi??
hangi hastane??
vs vs..daha cok ayrıntı verirsen yardımcı olacak arkadaş cıkacakdır...
selametle..

Diyarbakır devlet hastanesinden aldım. Hiçbir kurum yönlendirmedi kendim başvuru yaptım. Cografya öğretmeniyim ve engelli öğretmen kadrosundan faydalanmak için aldım. Ama ben engellilere tanınan bütün haklardan faydalanmak istiyorum
örnegin H sınıfı ehlıyet ve ötv siz arac alımı için de faydalanmak istiyorum.

Raporu almak bütün engellilere tanınan haklardan faydalanmak için yeterli olur sanıyordum yoksa teker teker belirtmek mi gerekiyor ?

sayın ögretmenim hocam;
kısaca yazarsam;
aldıgınız oranlar la ve hastalık türünüzle ehliyetin ve ötv siz arac baglantısı bulunmamakta(sitete h sınıfı ve ödv indirim miyle ilgili baya soru ve yayın bulunmakta buradan sebebini araştıra bilirsiniz)...
o sebeple raporunuzda ehlıyetle ılgılı ve diğer konular yok....
anladıgım kadarıyla şahsi başvuruyla meslek bulmadaki avatajlar içeren bir raporunuz var...

Rapora başvurduğumda tam teşekküllü rapor almak istiyorum dedim. engelli ögretmen kadrosu için almak istedigimi de belirtmedim.
Tam teşekküllü rapor istemek bütün engellilere tanınan haklardan faydalanmak istiyorum anlamına gelmiyo mu yanlışmıyım ?

Yani o sonuç kısımlarına olumlu olumsuz bir şeyler yazılmalıydı bence

rahatsızlıgın ortopedikmi

ortobetik olmadığına göre zaten H ehliyet alamazsın.ÖTV siz araçta alamazsın.sadece özürlü kimliği çıkarırsın.

sirin720;

hocam olmayan özrü nasıl yazsınlar..
ortapedik dğilseniz..illa saglık kurulu ortapedik değil.he sınıfı alabilir yada alamaz yazmaz...
kurula giediğinizde ortapedi sorunum var dedinizmi.???yok..
ozman h sınıfıyla da ailişkiniz yok...
h sınıfıyla ilişkiniz yoksa..ödv indirimiylede ilişkiniz yok demek...:)
rapor ne işe yarar diye sorar sanız...
kısaca;;;

1-)özürlü kimlik kartı alınız...(oarad her turlu ayrıntıyı si,ze yazılı verecekler)(indirimili syahat.park bahac muze vs.yerler indirimli gibi
2-)engeli kadrosunda iş imkanı...
3-)işe girdikten sonra başvuru sırasıyla...erken emekllilik...
bundan gayrı fazla bir şey yok şimdilik...

Yani H sınıfı ehliyet ile aracta ötv indiriminden sadece ortopedik engelliler mi faydalanıyor.
Ne anladım bu işten... Elma armut gibi bizi birbirimizden ayırıyorlar
Bütün engellilerin aynı haklara sahip olası gerekmezmi ya.
Günde 15-20 tane engelli plakalı araca rast geliyorum hiçbirinde ortopedik bir sıkıntı görmedim. adamlar aractan iniyor yürüyor. yani ortopedik bir sıkıntı görünmüyor

hocam..
allah iyilik versin..
güldürdünüz beni...:)
bi engeli kadrosunda işe başlayın...bakın neler göreceksizniz daha..
selametle...

Arkadaşlar Verdiginiz bilgiler için çok teşekkür ederim
Aydınlandım ama mutlu olmadım :)

Üst Alt