Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun aslı gibidir örneğini kabul etmiyorlar!?

pato0135

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bülent.bey merhaba şunu soracam engelli raporun aslı koyboldu.ısrarla hastane asli gibidir raporu verıyor buda kabul görülmüyor .aslına ulaşmak için ne yapmalıyım

raporun 1 tane aslı olur. 2. bir asıl rapor alamazsınız. Aslı gibidir onaylı olanı neden kabul etmyorlar.

İl sağlığa git ekranda görünüyo orda benim 3aslıydı 2tane bende 3cü hastanede
SU35 bana 3tanr verdi 2tane bende 1tanede hastanede

Zamanla tekrardan çıkartabiliyormuyuz ? 2 tane aslı gibidir çıkartım ilerde bişey olduğu zaman tekrardan çıkartabiliyormuyuz yoksa tek seferlik mi veriyor aslı gibidir raporları ?

Orjinali vermeyin aslı gibidir edin çoğaltın

Orjinalini kimseye vermem zaten de benim demek istediğim konu il sağlıktan tekrardan aslı gibidir çıkartabiliyormuyuz ? Örnek veriyorum; çıkarttım kayboldu bidaha çıkarcam yine kayboldu bida çıkartcam :) İl sağlık müdürlüğü bikere mi şans veriyor yoksa

Anlamadın senin orjinal raporun duracak fotokpisini çektir çoğalt onlara aslı gibidir kaşe vurdur fazla çıkart buluunsun fotokopi

Aslını kaybedersen ilsağlık verir onların pcde gördüydüm ben raporları

Aslı gibidir onaylı ve imzalı raporu kabul etmeyen kurum neresi ise dilekçe ile müracaat edin, kabul etmezlerse BİMER'e şikayet edin. Kabul etmeme sebebini öğrenmiş olursunuz.

Son model araba indirim için Aslı rapor istiyor bayi.
Bimere Ne diyeceğinde Garip60

Ösymde kayda aslı gibidiri verdim memurda bunı vermeseydin:)dedim orjinali bende :D

Malım sanki sana gerçeğini verecem

Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğü madde 8, bend d satırında açık açık yazıyor iken, hangi kurum "aslı gibidir" ibareli raporunuzu kabul etmiyor merak ediyorum. Raporun aslını veren hastane saklamakla yükümlü, raporun yasal kopyasını ise "aslı gibidir" ibareli, mühürlü, ıslak imzalı haliyle size her istediğinizde vermekle görevliler.

"d) İstenen belgenin aslının getirilmesi hâlinde, belgenin fotokopisi, aslına uygunluğu kontrol edildikten sonra ilgili görevli tarafından isim ve unvan yazılarak tasdik edilir."

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül olunca kaçıncı yıl yönetmelik @dokuzparmak🙋
Milyarlık arabalar da indirim yapıyorlar muhakkak ki Aslı raporu gerekli

karar 2009'da yayınlanmış. devlette devamlılık esastır. uygulayıcılar, yasalara aykırı iş yapamazlar. sizin düşüncenize göre; 2022 aylığı olarak geçen kanun da 1976 yılında çıktı, o halde yürürlülüğünü yitirmeli miydi?

şirinyer taşıtlar vergisi hastanenin vermiş olduğu asl gibidir ibaresi olan raporu yok sayıyor .raporun aslını istiyor izmir şirinyer taşıtlar vergi dairesi

pato0135
kabul etmeyen görevliye sebebini sorun ve kabul etmemekte ısrar ederse şikayet edin.

flora19
ilginç .senin özelliğin neyki,geçenlerde de rapor alamıodun alınca tam aldın demek :D
hiç bir zaman 3 tane asıl olmaz bir tane olur ötekıler aslı gibidir olur karıştırıyor olamyasın florya
benim raporun aslını emekli sandıgı istedi ankaraya yolladım 10 taneye yakında aslı gibidir diye onaylattım onları kullanıyom :D

yilmazthm21
ben önce kaç tane çıkardım bilmıom ama sonradan gene cıakrdım toplamda 10 tane falan.hepsını kullanamdım bikactanesı evde duruyo gerek olur diye.

-mka bilmem 3tane verdi:) 2tane bana 1hastanede:)

3orjinal verdi 2si bana:)aslı gibidir ettim fotokopilere

Aslını alaydın ordan

Aslı gibidir.yok hükümünde.Aslı olacak deniyor.ne yapacagımızı şaşırdık.taşıtllar vergi dairesi raporun aslını istiyor.hastaneye gidiyoz oda aslını vermiyor aslı gibidir veriyor

Benim aslı gibidiri ayrıca mühürledi imzaladı görevli başhekim yardımcısı

Başhekime gidin bide

13 14tane aslı gibidir çıkarttım

Mühürlettir bide bakalım başhekime

Üstelik son 6 ay geçmemiş yeni rapor olacak
araba işinde bayide,ôtv için vergi dairesine gönderiyor pato0135

flora19

çok ilginç florya.mümkün deıl o kadar asıl olmaz.aslı gibidir ile karıştırıyor olma.

birşeyin nasıl iki tane aslı olur mantıken bi açıklaması varsa bilen yazsın florya.

3 tane olmalı
Birincide itiraz etti ikinci ve üçüncü de aldı

-mka 2diyosam ikidir

3tane diyom 2si bende 1hastanede

rapor yönetmenligine göre 3 nüsha rapor düzenlenir 1 hastanenin kendisinde kalır 1 kuruma gider 1 rini hastaya verirler bu böyledir

Ne Kurumu başkan
Engelli maaşı için rapor almadiki hanımefendi
Ekps sınav için almış.
İtiraz etmiş ya, ondan elinde kalmış ama üçüncü hastanede alınan son rapor geçerli

Hastane 3verdi 2bende aslı neyin derdine düştüyseniz anlamadım niye 2verdinmi dicem hastaneye

Üst Alt