Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun aslı ve fotokopisi yok. Yeniden rapor çıkartmak için ne yapmalıyım?

erkan777

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
slm..ben % 40 özürlü olarak emekli oldum yalnız saglık kurulu raporumun aslı ve fotokopisi yok yenisi çıkartacağım başvuru için gereken belgeler bide ben bu raporu kimlik kartı için, su faturası vs..indirimler için çıkartmak istiyorum raporu ne için çıkartmak istiyorum diyeceğim inşallah dogru anlata bilmişimdir sorumu cevabınız için teşekkür ederim şimdiden arkaaşlar

özürlü raporunu ilk hangi hastaneden aldıysan oradan dosyayı buldurup aslının aynısı olarak onaylatıp 3-5 fotokopisini alabilirsin ...
Yenisini çıkartmak istesen belki % 40 bile alamayabilirsin.

slm bacıbey ben sizin verdiginiz link,i okudum maalesef dilekçeyi tam çözemedim ilk satırdan son satıra kadar yazacakmıyım hükümleri aradan çıkaramadım bu örneği alsam dilekçe yazan ilgili kişiye göstersem o yazabilirmi kusura bakmayın bu dilekçeler konusunda zayıfım biraz...

HUKU BEY SLM..gittim başvurdum 2003 te aldığımı söyledim bulamayacaklarını yenisini çıkartmam gerektiğini söylediler bende kalıcı kalp pili takılı ..(pacemaker)ve %40 emekli olduğumu söyledim..

yarın başvuracagım saglık raporunun yenisi için bu dilekçenin aynısımı yazacagım online olan arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürederim

Üst Alt