Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun aslına uygun suretini hastaneden alamıyorum!?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
arkadaslar mrb benim raporum var. hastaneye yonetimi kaybetmiş aslini sel aldi goturdu diyor ama sisteme kayit yapmislar sadece kayip diye ama bunun aslina uygun alabilirmiyim bashekimden ?

yorgunkul72 hastanede bir örnegi veya sistemde kayıtlı ise size bir nüshasını versinler aslı gibidir diye
Olmuyor ise tekrar düzenlesinler yeni bir rapor.

nushasi yok kaybetmişler. heyet memuru heyete gir tekrar al diyor. ama girsem ayni oranı alamam biliyorum başhekim den yazili alsam olmaz mi ? başhekim veririrmi aynisini

yorgunkul72 hastaneden yok ise bir nüshası nasıl verecek başhekim size raporu tekrar yeni rapor almanız gerek yada baş hekimle görüşün bakalım sonuçta onlarında bir ihmali var sonuçta arşivde bulunması ve saklanılması gerekti belki bir çözüm bulunulur.

arşivde varmış ama sel.alip götürdü diyor sel vurmuş hastaneyi başhekim raporun olduğuna dair verebiliyormuş bazilari öle yapmış hatta

Üst Alt