Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun süreli mi sürekli mi olduğunu nasıl anlarım?

petsiyem

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Kısmet olursa Haziran 2015 sonuna doğru Vergi indiriminden faydalanarak Erken emeklilik Başvurumu yapacağım. Fakat Kafama takılan soru şu : Aşağıda göreceğiniz raporu ben 2013 yılı sonlarına doğru Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinden aldım. Rapor sonucum hakkındaki bilgiyi bir süre sonra ( yaklaşık 1 ay sonra ), telefon ile hastaneden öğrenmiştim. Bana Rapor oranımı ŞİFAEN aşağıdaki raporda görüldüğü gibi % 74 olduğunu fakat raporumun SÜRELİ olduğunu söylemişlerdi. Fakat raporu sonradan Vergi dairesine giderek fotokopisini aldığımda gördümki raporum SÜREKLİ şekilde onaylanmış.

Merak ettiğim konu, Acaba bana telefonla yanlışlıklamı SÜRELİ diye bilgi verdiler ? Yani Aşağıdaki rapor Merkez Sağlık Kurulu tarafından mı hazırlanmış, yoksa Hastanenin verdiği rapor aşağıdaki rapormudur ? ( Gerçi kaşelerin üzerinde Hastanenin adı yazıyor ama yinede emin olmak için burada konu hakkında bilgisi olanlardan yardım almak istedim )

Cevaplarınız için şimdiden Teşekkür Ederim.

94z47O.jpg

og5gR2.jpg

Raporunuz sürekli.
Telefon konuşmalarında bir yanlışlık olmuş olabilir, raporda sürekli kutucuğu işaretli bunda tereddüt yok.
Ankara merkez sağlık kurulu süre koysaydı bu vergi indirim belgenizde yazardı.
Vergi indiriminizde de her hangi bir süre kısıtı yoksa içiniz rahat olsun.

Cevabınız için çok Teşekkür Ederim @Ufukalp bey. Bahsettiğiniz gibi Vergi indirim belgemde de herhangi bir süre yok.

Üst Alt