Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun süreli mi sürekli mi olduğunu nasıl anlıyoruz?

OKBOZ

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen obsessif kompulsif bozukluk %70 sürekli rapor 2016 yılında aldım. Raporda 4857+Engelli Kimliği açıklaması var. Yaşım 39 vergi indirimi raporu ne olur. Sürekli mi? Yüzde kaç? Süreli olursa her sene yeniden başvurumu yapmam gerekir? Şimdiden teşekkürler. OturanBoğa

Son düzenleme:
OKBOZ

raporunuz yeni tarihli ve sürekli. vergi dairesine başvuru yapıp vergi indirimi alabilirsiniz.vergi indirimi alırsanız ve sürekli onaylanırsa bu ömür boyu geçerlidir.tekrar rapor almanıza gerek olmaz. zaten elinizdeki raporla tüm engelli haklarından faydalanabilirsiniz.raporunuz ömür boyu geçerlidir. ancak prim gün ve yıl şartlarınız uygunsa erken emekli olabilirsiniz. bunun içinde vergi indirimi şart.
geçmiş olsun.

vergi indirimi süreli onaylanırsa örneğin 1-2 yıl. süre bitiminde sadece vergi indirimi için rapor yenileme şartınız olur. diğer haklar aynen geçerlidir. raporunuzun sürekli onaylanacağı kanaatindeyim.

ozgurmeric74

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun vergi indirimi başvurusu yaptım süreli yada süresiz olursa tedavi süreçlerini de takip ederler mi vergi indirimi için? Bu ilaçlardan bıktım. Bir yararı yok yıllardır içiyorum ancak yan etki bana zararları çok oluyor.
Emekliliğime 4,5 yıl var emeklilik esnasında tedavi sürecini de mi bakıyorlar?
Bir diğer sorumda Engelli raporu süreli ancak tedavimi takip edip bu oranı azaltabilirler mi yada raporu iptal edebilirler mi?

vergi indiriminiz raporunuzdaki gibi sürekli onaylanırsa ki onaylanacağı kanaatindeyim. bu ömür boyu geçerlidir.
4,5 sene sonra emeklilik hakkı kazandığınızda bu vergi indirimi ile kolayca emekli olursunuz. raporunuzda vergi indiriminizde ömür boyu geçerlidir. tekrar rapor veya v.indirimi istemezler.

Arkadaşlar 60 ve üstü yaşlarda rapora yüzde 10 artı ilave ediliyor bilin istedim

Üst Alt