Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun süresi dolmadan ne kadar önce yeni rapor için başvurabilirim?

Haliloğlu

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba birşey öğrenmek istiyorum ben %40 nöropati %40 psikiyatrik olmak üzere toplamda %64 engelli raporu aldım.Raporumun süresi 1 yıllık ve 10 Ağustos 2018 tarihinde sona eriyor.Raporumu yenilemek için rapor süremin dolmasını beklemeli miyim veya daha erken bir tarihe randevu alıp yeni rapor alabilir miyim? Ayrıca raporumu süresiz olarak almak için ne yapmam gerekir? Çünkü nöropati rahatsızlığım genetik ve ne yazık ki asla iyileşiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

Haliloğlu
bence bayram sonrası hemen randevu alın başvurn.ne kadar sürede randevu alacagınız ve muayenede tahlıller ıstenıp ıstenmeyecegı bellı değıl ıstenrıse raporun cıkıs süresı tahlıllerın cıkıs surasıne baglı olarak uzar kı tahlıller ıcın bile gün alma durumunda kalabılırsınız.hiç bişi yapılmasa bile 15 günü buluyo raporun cıkması.erken başvur yapın kı sonra sıkıntı olmasın.süresız rapor almanız rapor oranınzın düşmesi yada yükselmesı muayene olmaya gittiğinizde belli olur.giderken eskı rapor ve var ise tahlıl sonuclarınıda götürürseniz size kolaylık sağlar.dediğim gibi gecıkmedn bian önce rapor alın raporun süreden 20 gün önce 1 ay önceden alınması zarar etmez faydasını görürsünüz.

şimdi randevu hastanelerden değil telefon ile alınıyor, ve raporun bitmesine 15 gün kala verebiliyorlar, 16 gün kala arayın randevu alamıyorsunuz.

Üst Alt