Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun süresi dolmadan, yenilemek için heyete girdim. Herhangi bir sorun çıkar mı?

25DADAŞ25

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
%80 lik raporumuzun bitimine 4 ay falan vardı fakat ben bugün tekrar başvuru yaptım ama önceki raporumu sordular yanımda olmadığını söyledim (gerçektende yoktu), süresinin bitip bitmediğini sordular sanırım bitti dedim AMA BU SEFER BAŞKA HASTALIKLARDA VARDI RAPOR EN SON %91 OLARAK SAĞLIK KURULUNA TESLİM ETTİM ONLARDA SÜRESİNİN DOLUP DOLMADIĞINI SORDULAR ONLARADA AYNI CEVABI VERDİM BİR HAFTA SONRA TEKRAR GELMEMİZİ İSTEDİLER HEYET RAPORU İÇİN RAPORDA BİR SORUN ÇIKAR MI ?

Sarasota kardeş 13.madde okudumda süresi dolmadan verilmez falan yanlız benim durum farklı farklı hastalıklar var o açıdan diyorum.. çocuğum otizm hastası psikyatriden yine %80 + nörolojiden %55 bi sorun çıkarsa hastalığının artığını bu yüzden rapor bitimine 4 ay kala tekrar baş vurduğumu..

en güzeli kurulu arayıp durumu belirtip ne olacağını sormanızdır

Teşekkürler kardeş ... konu hakkında bilgisi olan yardımcı olacak başka arkadaşlar varsa lütfen yazar mı..

arkadaşım maddeye bende baktım aynen senin dediğin gibi yani sende adamlar sözlü beyan almışlar sende süre doldu galiba falan demişsin onlarda senin beyanını kabul edip işleme sokmuşlar ama aşağıda geçen maddeye göre vermezler kolay gelsin

Bu Yönetmelik hükümlerine göre alınmış olan sürekli raporlar ile süreli raporların geçerlilik süresi dolmadan tekrar rapor alınmak istenmesi durumunda, mükerrer rapor tanzimini önlemek maksadıyla, ilgililerin daha önce özürlü sağlık kurulu raporu alıp almadıklarına ilişkin beyanı istenir. İlgilinin beyanı üzerine veya bir başka şekilde, evvelce özürlü sağlık kurulu raporu verilmiş olduğunun tespiti halinde tekrar rapor verilmez. Kullanım amacına uygun olarak düzenlenmiş ve bu Yönetmelik hükümlerine göre alınmış olan sürekli raporlara sahip kişilerden kurumlarca yeniden rapor istenilmez

2 yıl süresi olan raporumun süresi dolmadan tekrar baş vurdum (4ay var) sorun yaşarmı

%80 lik raporumuzun bitimine 4 ay falan vardı fakat ben bugün tekrar başvuru yaptım ama önceki raporumu sordular yanımda olmadığını söyledim (gerçektende yoktu), süresinin bitip bitmediğini sordular sanırım bitti dedim AMA BU SEFER BAŞKA HASTALIKLARDA VARDI NÖROLOJİDEN DE %55 ALDIK RAPORU EN SON %91 OLARAK SAĞLIK KURULUNA TESLİM ETTİM ONLARDA SÜRESİNİN DOLUP DOLMADIĞINI SORDULAR ONLARADA AYNI CEVABI VERDİM BİR HAFTA SONRA TEKRAR GELMEMİZİ İSTEDİLER HEYET RAPORU İÇİN RAPORDA BİR SORUN ÇIKAR MI ?

Benimde önceki raporum süreliydi maliye 2 ay kala yollamıştı

Yeni rahatsızlık nüksetti ise oran yükseltmek için müracaat yapabilirsin.

Üst Alt