Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun süresi doluyor, MTV muafiyeti için ne yapmalıyım?

Aliemin

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
29
Arkadaşlar babamın raporu yillikti Aralık itibari ile bitti Şubat'ta yenilersek Ocak bandrolundan muaf olabilir miyiz yoksa 31 ocağa kadar rapor almamız mi gerekir yardımcı olursanız sevinirim cok

Merhaba bir yıl süreli yüzde 97 olan raporumuz yüzde 88 suresiz olarak çıktı babama aldığımız araç otomatik idi MTV muafiyetim devam eder mi acaba

Nöroloji 86 göz 4 kulak 6 65 yaş üstü veril n puan 88 çikti dogrumudur acaba sagtaraf felç beyin kanaması

OğuzHan112
Nöroloji 88 olsa rporumud 90olcak 2 puan bilerek verilmemiş olabilir mi itiraz etsem oran yükselir mi sizce

Hayır, bilerek verilmedi gibi bir şey söz konusu olamaz,

İtiraz etmek size kalmış,bu konuda ben bir şey söyleyemem.

Daha önce 97 verilmiş,hastada düzelme mi oldu?
İsterseniz itiraz edin ama çok uğraşırsınız,itirazla gidip %deler farklı çıkarsa 3.hastane yani hakem hastaneye gitmek zorunda kalırsınız...

Yani karar sizin.
Aliemin

Kardiyoloji 20 vermişti o zamandan bu yana çok değişiklik yok ilk raporunda algılama soruunu vardı peki ben mesela iki yıl sonra tekrar başvuru yapabilir miyim buna hakkım yok sanırım

Babamın engel oranı yüzde 88 sureklicikti .bir yıl once 97 olmasına rağmen .nöroloji 86degilde 88verse 90 ile sonuçlanıyor sağ ayak ve el beyin kanaması sebebi ile çok az harwket var ayağa kalkamiyor 65yas üstü şimdi MTV odeyecekmiyiz 4 sene .değişen bir şey yok ama verilen oran bu oldu.
Birde 3yil sonra babam ehliyetini değiştirerek bu raporla otvsiz araç alabilir mi

Merhaba iirwz süresi bir ay imiş biz bu süreyi geçirdik ne yapmamız gerek tam bağımlı olannhadta aynı olmasına rağmen bizede kısmı verdiler oran 96 dan 88 e düştü biz verilir diyrbdusunmustuk

Üst Alt