Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun süresiz ibaresinde yazan 'D' harfi ne anlama geliyor?

kodw

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Saglik raporunun suresiz yazan yerdeki d ne anlama gelir

Anlayamadım..? Sadece d mi yazıyor?

Hauir sure kismindada 2yil kontrlu uygundur yaziyor

Süre kısmında 2 yıl sonraya kontrol yazıyorsa, kafa karıştıracak bir şey yok. Süre sonunda kontrol kaçınılmaz. O "D"nin nerede yazdığını anlamadım?

Arkadasim benim raporda suresiz yazan yerde (D) yaziyor sure kismindada 2 yil sonra tedavisi uygundur yaziyor anlayamadim surelimi

Oradaki "d"nin anlamı DEĞERLENDİRİLMEDİ olsa gerek. Saçma, ama raporda kullanım amacı ile ilgili bölümlerde genelde bu ibare olduğu için, bence yazan kişi yanlışlıkla oraya da D yazmıştır.

Bu sekilde yuzde 43 le ankaraya gitti bir zarari olurmu

Slm arkadaslar bende kalp kirizi gecirmis anjioda bir damar stend takili vergi indirimine basvurdum yuzde 43 rapor aldim raporda suresiz yazan yerde (D) yaziyor sureli olan yerdede 2 yilda muayesi uygundur yaziyor rapor sureszmidir rapor ankaraya boyle gitti bir zarari olurmu birde ben su anda isten ayrilsam vergi indirim yazisini alabilirmiyim 1988 sigorta baslangicim 3700 gunum var emeklilige gelen yazi ile basvurabilirmiyim bu konuyla bilgi verebilen olursa memnun olurum

Sakatlık oranı cetveli'Ne göre doğru verilmişse, onanıp gelecektir, bir sorun olmayacaktır.

İşten ayrılmak isterseniz ayrılabilirsiniz. Vergi indirim başvuru sonucu işyerinize gelecek. 2 ay sonra işyerine gidip bunu takip edersiniz. Ya da defterdarlığa gidip oradan da takip edebilirsiniz... Sonuç olumlu olur ve emeklilik için diğer şartları da tamamlamışsanız, emeklilik için sigorta müdürlüğüne başvurursunuz.

Tesekkur ederim emeklilik islemlerinde tekrar heyet raporumu yoksa ankaradan gelen yazi yetiyormu

Vergi indirim hakkı elde etmek yeterli. Ayrıca rapor vs. gerekmeyecek.

sanırım doktorun tespit ettigi ölçüde verilen rapor sonucu "D" ile ifadelendirilmiş

doktor a. %44 oran D
doktor b. %47 oran D

gibi

Üst Alt