Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumun tasdikli örneği sebebiyle vakıf engelli maaşı için zorluk çıkarıyor!?

cemil47

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
4
Çok değerli arkadaşlar yüzde 55 söresiz raporlu engelliyim daha ünce üzürlü aylığımı alıyordum iki çocuğumun sigortası gözüktüğü için engelli maaşımı kestiler çocuklarımın şuan benden ayrı bir başka ilde calışiyor herhangi bir ilgimiz kalmadığından dolayı yeniden engeli raporumla bulunduğum ilçe sosyal yardımlaşma fonuna başvurusu yaptım neyazıkı raporun kendisi olmadığını ancak fotokopisi tastikli kırmızı mühürlü aslıgibidir tastikli verilmiş fakat kim tarafından tastik edilmiş ne imzası var nede isim var diye işimi askıya aldılar tekrar hastaneye gidip sağlik kurulu yeniden tastik ediniz diye bilgi verdiler arkadaşlar izliyecek yol nedir yine beni doktor doktor gezdirip eziyet verip heyetemi koyacaklar neyapacaklar
burası muamma görüş ve degendirmelerinizi almak istedim

Başhekimliğe git ya raporun aslını versinler ya da aslını tasdik etsinler, tasdik eden kişinin adının ve soyadının olması zorunludur.

Bir türlü Vakıf engeli aylığımı bağlatamadım!?

mrb arkadaşlar yüzde 55 engeliyim sosyal yardımlaşma fonuna giderek engeli aylığımı için başvuruda bulundum bana 15 gün sonra durum beli olur diyerek eve gündeirldim arada 15 gün çeçtikten sonra edevlet üzerinden durumu incelendim malesef bir sonuç gözükmedi bir aysonra kendim gitim toplantıdadır diye sürekli beni oyalıyıp salıyorlar ordaki memurlar beni tanıyor kastenmi işlemi almıyor kanunen onbeş gün içinde işlemi alınması lazım ama hala askıda duruyor mağduryetimi kime anlatıyım nereye gideceğim bana bir yol verin konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim hayırlı günler.

cemil47
Kaymakamlığa (Yazı İşleri Müdürlüğü) durumu belirtir dilekçe ver, Kaymakamlık gereğini yapar.

emir2011
Emir kardeş verdiğin destekten dolayı tşk ederim olmasa kaymakama dilekçe verip şikayet edeceğim beni acimiyan bende acımiyacağim

cemil47
Dilekçe ile zaman kaybı yaşama direk git konuş kaymakamlığa kafalarına göre sallamasınlar öyle seni olayı anlat kaymakamlığa direk.Onlar vakfı ara senin yanında hemen durumu sorarlar

Kardeşbenimde
Aylıkkesildi
Bendefalarca
Kaymakamagittim
Sonundamaaşı
Bagladılar
Kasımda
Topluparamı
Alacagım

Aglamayana
Mamavermezler

Seninelinde