Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporumuz yeni olursa vergi indirimi için tekrar rapor istenir mi?

musametin

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
1
merhaba herkese sağlıklı günler dilerim.
benim sorum. vergi imdirimi başvurusu yaptığonızda yeni rapor almanız için yönlendiriliyorsunuz diyorlar.
peki rapor yeni ise ne oluyor yine yönlendirme oluyormu?
birde x tarihden önce alınan raporlar yönlendirilmiyor diye bir ibare varmı.
benim raporum alalı 1 sene olmadı vergi indirimi başvurusunda bulunsam yeni rapor isterlermi.?
yeni rapor isterlerse mevcut raporum oran düşme ihtimali varmı.
bu arada raporum hakem hastahane raporu ihtiraz etttim 3. hastahane olan hakem hastahaneden aldım kimse bozamaz dediler.
bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Özürlü Yönetmeliği 30.03.2013 de değişti.
Buy tarihten sonraki raporlar kabul ediliyor.
Raporunuz bu tarihten eskiyse yeni rapor çıkartıyorsunuz.

BuTcHeR

ben raporumu İstanbul Tıp Fakültesinden aldım %42 bir kaç duyum aldım mesela raporu Ankara'ya gönderdiklerinde Ankara'dan rapor oranı düşürülerek gönderiliyormuş bu ne kadar doğru?

NaftalinKokusu

Verilen oranlar cetvele uygunsa,tahlil ve tetkiklerde herhangi bir eksik yoksa düşürülmez.
İçiniz rahat olsun.

BuTcHeR

İstanbul Tıp Fakültesinden aldım yani o hastaneden daha yetkilisi varsa oradan da alabilirim.. Evet cetvele göre verildi hatta bende 7-8 tane rahatsızlık var ve bana raporu veren doktor malesef hepsini birlikte veremiyoruz önemli olan 3-4 hastalığımı bir cetvele oturttu ve böyle bir rapor verdi sistemin saçmalığı falan da dedi hatta :)

Rapor aldığınız hastane şu anda türkiyenin en iyi hastanesi.
Merak etmeyin bir sıkıntı çıkmaz.

Üst Alt