Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporun aslı gibidir nüshaları bitti. Yenilerini nasıl çıkarabilirim?

Didemdeniz

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Aldıgım hastahane baska ilde ark.bu nüshaları nasıl çoğaltabilirim

Didemdeniz mrb elinizde raporun aslı varsa
Rapor aldığınız hastaneden çoğaltıp
aslı gibidir yapabilirsiniz yada noterden ama biraz maliyetli
Olur size raporu kullanacağınız yerler fotokopisini kabul etmiyorlar mı illa aslı gibidir olması gerekmez.

umut2135

Anladımm bide ben bir sey duydum ama ne kadar doru bilmiyorm
Herhangi bir hast.ye bashekimlğe rica edip aslı gbidr yapıyolarms
bu sekilde alan var mıdır bde notere sormalı tabi

Didemdeniz yok başka hastane yapmaz böyle bir şeyi
Kendi hastanesinden çıkmamış raporu onaylamaz.

Elinde bitane varsa aslı gibidir yazılı fotokopi çektir

Başımıza bizim gibi olay gelmesinde . Bizde aslini kaybettik . Hastaneye sorduk on seneden fazlaliklsri imha ediyoz dediler . Yok artık TC olması lazım dediler raporlarda. Bizde fazla ugrasmayak diye yeni cikarrtak dedik . Bı baktık yüzde 45 den yüzde 23 e düşürdüler . Maasimiz kesildi . Kol ve bacak kısalığı vardi.
Vakıf sadece gözüyle görmek için istemişti .

Cok geçmiş olsun renkli fotokobi cektrmek aklıma yattı

aldığın hastaneden çoğaltabilirsin diye biliyorum. eğer tanıdık vs varsa gönder çoğaltsın, noter çok pahalıya patlar

Hast.de Vanda gtmem cok zor ama tanıdık var bi görüşcem
noter cok para ister mi cdden

şimdi senin işine 1 tane yaramaz sanırım, ilerde de ihtiyacın olacaktır illahiki o yüzden bir çok tane lazım olur.
Tanıdıgına yolla hastaneden cıkartsın

şuan bende onu merak ediyordum. hastane çoğaltıyorsa noterle hiç uğraşma tanıdığına gönder çoğaltsın

Arkadaslar, en azindan bir nusha noterden onayli cogaltin. İleride aslini kaybederseniz; noterde bir kopyasi oldugu icin, sonradan istediginiz kadar "onayli kopya" cikarabiliyorsunuz. Bir nevi raporu arsivliyorsunuz.

Elimde Engelli raporumun (aslı) nüshası yok

Ya elimde Engelli raporun aslı (nüshası) yok. Şimdi Hastane 1 nüshasını aldı. Bana 2 tane verdi. Bende sosyal yardımlaşma vakfı 1 nüshasını ve aile sosyal politikalar il müdürlüğüne 1 tane verdim. Elimde rapor kalmadı istediğim zaman hastaneden aslı gibi yapıp alabiliryorum.

Ama arkadaşım ekpss sınavı için başvuru yaptığı zaman hastaneden aslı gibi yapıp memurlara vermiş.kabul etmemiş. raporun aslı nüshası nı onlara göstermesini istemiş gösterdikten sonra asli gibi yapip kabul etmis.

Yani bazı kurumlar hastaneden aldığımız aslı gibi raporları kabul etmiyor.

Bu durumda benim ne yapmam gerekiyor
Noterde mi onaylatayim raporu yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba asllı gibidir onayı istenen rapor için 2019 da çıkartılan son raporda en alt tarafında raporuna aslına ilişkin belgeyi sorgulayınca çıkar gerek varmı

Üst Alt