Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporun kullanım amacı bölümünün açıklamasına göre EKPSS'ye katılabilir miyim?

haryn

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
öncelkle herkese selam
%83 surekli raporum bulunmakda kullanım amacı bölümünde
eğitim : hayır
istihdam : hayır
protez v.s. : hayır
kimlik kartı : evet
sosyal yardım :evet
yazıyor merak ettiğim konu ekpss girebilirmiyim sorun teşkil edermi.
şimdiden teşekkür ederim

Ìstihdam evet olmaliydi, bu rapor 2022 maasi icin cikmis sanirim, calisabilir yazarsa ekpssye girebilirsiniz, yazmiyorsa zor maalesef. Ne mezunusunuz lise falansa sinava giriliyor, ilkokul,ilkôgretim ve ortaokullar kuraya tabiiler.

suyum;

istihdam demek çalış yada çalışamaz ibaresi mi degişik bişeymi anlmadım

orhan altıparmak tam sormak istediğim seyi yazmış bu konuyu ayrıntılı olarak nerden öğrenebiliriz rapordaki istihdam içeriği nedir
- Sınava girmeye engelmidir
- calışamaz yazmadığına göre işe girmede ne gibi sorun olur
- istihdam hayır neden yazıyor

Arkadaslar istidam kutucugunun evet olmasi calisir anlamina gelir, hayir olmasi calisamaz anlamina gelir. Raporun kullanim amaci bölümünde (raporun arka tarafinda bu dedigim) eger 2022 maasi, kimlik karti yada baska birsey evet isaretliyse o rapor sadece engelli ayligi baglatmaya yarar, istihdam evet isaretlenmeli ki sizler ise girip calisabilesiniz. Hayir olursa basvuruda sorun olabilir. Birde calistirilamayacagi is alanlari kismi var raporda, ön tarafinin en asagisinda, orasida bos olmali yada ne bileyim fazla ayakta duran islerde calisamaz gibi yazi olmali ki atanip calismaya baslarken sizlere uygun is verilebilsin. Bilmem yardimci olabildim mi.

merhaba bende bugün aldıgım raporun arka kısmında raporun kullanım amacında sadece kimlik kartı ve yardım kısmı evet olarak işaretlenmiş birde aşagıya diğerleri:vergi indiriminden ve 2022 kanunundan faydalabilir yazıyor. istihdam ve eğitim alanı boş bırakılmış.ben bu raporu ekpss için aldım şimdi ne yapmam lazım giremicekmiyim sınava yada atamada sorun mu olur ?

yalan yazmayın utanın yüzde 40 ve üstü ise sınava girersiniz ne izdihtamı ne kutucuğu boş işlerle arkadaşları kandırmayın .tek ölçü yüzde 40 gerisi hikaye...

Üst Alt