Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporun süreli olmasına neden olan tanıyı rapordan sildirebilir miyim?

patpat55

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
İyi günler kolay gelsin raporumu yenilemek için başvurularım bitti uyku apnesinden önceki raporumda oran almıştım bunda şikayetim artt ancak pandemi nedeni ile hastaneler kapalı olduğu için evrak taki psg tarihi bir yılı geçtiği için oran almıyorum hemde astım bronşitten oranım vardı önceki rapordada şimdi sıfır verdi kntrol altına altık diye doktor ben uyku apnesi dahil edilmeyeceği için kurala girmeden önce göğüs polikliniğininden vazgeçtim herhnagi bir sorun olurmu neden çıktın derlerse ayrıca onların içinde fizik tedavi bölümüde var bel ftığından oran aldım önceki raporda astımda dahil süreli verildi şimdi uyku apnesi ile ilgili heyet birşey sorsa gerekçesi pandemi girdi rapor süresi geçersiz olduğu için değelendirmedi diyecem doktora
Ancak ben fizikten yine oran alıp süreli alırım diye çıkarmak istiyorum onuda bu konular ne yapmam lazm ayrıca kronik rahatsızlıkları olan kiişiler süreli mi rapor alıyor artık ben bunuda anlayamıyorum çevremde sürekli alanda var ben zaten tek branş olarak gözden 40 geçiyorum ama diğer rahatsızlıklarımda var diye rapor olmasını istedim. şimdi göğüsü çıkardm fiziki çıkarsam birşey derlermi onuda çıkarıyorum diye yine süreli verirlermi girecğim branşlar şuanda kalan göz , kardijoloj ve fizik fiziği çıakrsam 5 senedir yüksek tansiyondan takibim var bu kez de o da takipli süreli alımryım sadece gözden girsem kurula 10 gün var daha sürekli almak için o sabit süreğen

süreli raporumdaki branşlardan bir tanesi hariç çıkarsam kurula girmeden bana çıkardım diye süreli rapor tekrar verirlermi yada niye çıkarıyon dediklerinde süreli oran verilme ihtimali yine gözküyor dersem niye eklettin tekrar derlerse arkadaş gitsinler yalan dolan atanlara oran vermesinler süreli versinler tek branşı 45 olan bir rahatsızlık diğer rahstsızlıklar olsada neden sürekli değil bu konuda bilgis olan yokmu bu sitede

Sağlık Kurulu Kararı

4 senedir 2 sene ile süreli rapor veriyorlar 2 gözden giriyorum tek göz sıfır diğer gözde görme kaybı var 45 oran alıyorum süreli veriyorlar nereye kadar arkadaş yapılan tetkiklerde öyle muayene eden doktorda sürekli olması yönünde sisteme tavsiyede bulunuyor buna heyete o gün giren göz doktoru nasıl uymaz uyduysa kurul başkanı ve kuruldakiler neyi amaçlıyor yazıklar olsun Allaha havale ediyorum. parayla rapor alan hastanede adamı olan bu raporu oran olarakta alıyor süreklide alıyor pes diyorum.

İtiraz Dilekçesi

Rapor için il sağlığa itiraz dilekçesi verdim ilk defa başvurduğum için bilmiyordum hazır matbu doldur dediler dedim itiraz nedenimi nereye belirtecem öyle birşey yok dediler bir hafta önce sorduğum görevli memur dilekçende belirtirsin dediler dilekçeyi bugün verdim görüştüğüm memur olmadığı için yeni biriyle muhtap oldum oda agresif cevaplar sen seçmece itiraz yapamazsın dediler bende zaten sıfırdan heyete girecem dedim ancak dilekçede itiraz nedeni yok dedim öyle diyor daha başvuranlardada böyle bir durum oldumu

ama hocam ben 40 altında kalmadım ki veya oranım düşük artsın demiyorum ki süreli verildi diye itiraz ediyorum. Bunu Karşı Hastane nerden bilecek dilekçem olması gerekmez mi ama hazır matbuda bunları belirtecek yer yok ayrıca ilk defa başvurduğum için de bilgim yok ancak matbuya ek olarak boş bir ek dilekçe gibi veya matbu altına not bile düşürmedi yada yönlendirmedi başka il sağlıktan aldığım bilgiye göre verebilirdin veya belirtebilirdin dedi. Onun için bilgisi olan insanlarda yada bu deneyimi yaşamış kişilerden bilgi almak istedim teşekkürler.

OturanBoğa

Çok güzel bir şey yazmışsınız bende bunu biliyorum bunlar hiç bir sözüm yok bir itiraz yapıldığın nedeni yazılır öyle olduğunu düşündüm ancak öyle değil dediğiniz gibi.

Üst Alt