Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporun süresi bitince işten çıkartırlar mı?

can16

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
engelli iş rapor süresi bitince işten çıkarırlar mı? yoksa işe devam mı? eder

can16

İşverenin inisiyatifinde aslında. Ama isterse umursamaz, işe alırken raporun olduğunu bilir, bitiş süresini görmezden gelir ve çalışmaya devam ettirir.

can16...benim beyin kanaması sebebiyle nisan sonu 9 ay olacak...Bülent abi nin dediği gibi birazda işverenin insiyatifi ne kalmış bir şey...benim şirket kurumsal bir şirket olduğundan her 3 aylık raporumda çok anlayışlı oldular...en son raporumda vergi indirimi için müracat ettim..bakalım bekliyorum hayırlısıyla..

Sürelimiki rapor işten niye çıkarsınki

Çıkarmazlar bence

işverenler bunun pek takibini yapmıyorlar genelde işkurda da durum aynı

mehmet-41...sürekli takibini yapmak zorundalar,çünkü rapor paranı alamassın sgk dan...7 aydır raporluyum her ayın başında şirketim sgk ye rapor bildirimi yapıyor bende paramı alıyorum bu sayede..

ben burada engelli işe girmiş engelli raporu süreli konu hakkında cevap verdim sizinki hastalık rapor parası ile ilgili

Tskr abi Benin nöroloji sağ hemiparezi ayağima%20koluma%60 kAc puan olur surekli olurmu

Son düzenleme:
Kurumsal firmalar soruyor.
Bana sordular çünkü, rapor bitince raporu yeniletecegim dedim.
Rapor olmazsa seni çalıştıramayiz dediler çünkü

Tsk abi Benin nöroloji sağ hemiparezi ayağima%20 koluma%60kac puan olur

Üst Alt