Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporun süresi bitince psikiyatrik değerlendirmeyi dışarıda bırakmak mümkün mü?

yaşar18

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bir sorum olacak pisikolojiden oran alarak süreli rapor alırsak süresi bitiminde pisikolojiden oran almamak yani pidikolojiyi rapora bulaştırmak olurmu

yaşar18 psikiyatri değerlendirilmesi çıkarıldığında yine işinize yarayacak bir oran alıyorsanız, haklarınızın devam etmesi açısından, olur. Ama psikiyatri değerlendirilmesi çıkarıldığında sürekli olarak verileceğinin bir garantisi yok.

Ben istemezsem rapor günü bittiğinde pisikiyatriden girmeme hakkım varmı acaba

ben psikiyatri ve kardiyolojiden sürekli rapor aldım maliyede aynen onayladı psikiyattriden neden korkuyorsunuz

Korkmayın sebebi her sene yeniden rapor çıkarmak ve araç ehliyetimi alırlar die çekiniyorum

Korkmamin sebebi her sene yeniden rapor çıkarmak çünkü süreli veriliyormus 10 senedir ilaç kullanıyorum ikinci sebep ise araç ehliyetimi alirlarsa pisikolojiden bozuk die çekiniyorum

Pisikiyatriden yüzde 25 oran verirlerse muhtemelen verirler çünkü 10 senedir ilaçla idare ediyorum ehliyetimi alırlar mı sorun olurmu pisikolojiden raporun var die

Sizin nettiniz var pisikiyatriden yüzde kaç aldiniz

15 senedir pisikolojiden tedavi göruyorum

Başka hastalıklardan yüzde 49 raporum var 15 senedir pisikolojiden tedavi görüyorum ilaç raporlarim var bu pisikiyatriyi ekletirsem raporum surelimi olur

Üst Alt