Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporun süresi bittiği için işyerim yeni rapor çıkartmamı istiyor..?

ercan 34

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
2
Selam bülent abi ben mart 2022 de süreli rapor ve süresiz vergi indirimi ile kontrol şartı olmadan süresiz emekli oldum.
Raporun süresi biteli 4 ay oldu işyerim raporu yenile diyor engelli kontenjanından sayılman için bana resmen mobbing uyguluyor ben de bilerek almamaya çalışıyorum oyalıyorum ama nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum.
işin özü oran düşer emeklilik iptal olur diye sıcak bakmıyorum işi hertürlü bulurum ama emeklilik zor. Yerimde olsanız ne yapardınız bülent bey ,?

Şimdiden teşekküler saygılar

ercan 34

İşyerinin raporla hiç bir işi yok ki. Vergi indirimini uygulamak için dahi rapora gerek yok. Rapor sadece işe girerken gerekli o kadar. Ben de olsam yeni rapor almazdım. İşe girerken engelli statüsünde olmadan gir mümkünse. Muhatap olma bunlarla.

OturanBoğa

Teşekkür ederim abi mantık uyuştu seninle. Abi birde son sorum olacak sana rapor süresi bitmiş olmasına rağmen süresiz vergi indirimiyle maaşımda ki ek gelir devam edermi?

4857 sayılı engelli çalıştırma teşviğinden yararlanan işyerleri bunu ister. Çünkü siz işkur'a bu rapor üzerinden engelli statüsünde kayıt oluyorsunuz SGK, İşkur kayıtlarını kontrol ettiğinde sizin raporunuzun tarihinin geçtiğini gördüğü an işveren bu teşvikten faydalanamaz, siz elinizdeki süresiz vergi indirim raporunuzla bağlı olduğunuz İŞKUR'a giderek kayıt güncellemeniz gerekiyor

umetinn

Yeniden rapor çıkarmadan sadece vergi indirimi yeterlimi diyorsun güncelleme için?

Üst Alt