Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporun süresi EKPSS'den önce doluyor. Ne yapmalıyım?

Frkdursun

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Raporumun süresi sınavdan önce bitiyor sınava kayıt oldum ama bu durumda ne olur sınavım iptal olurmu? Benim raporum süreli bu yüzden herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım

Ekpss sınavına gireceğim az kaldı raporumun süresi sınavdan önce bitiyor

basvuru yaptıgın yerde soylerler eger sınav gunu raporsuz gozukuosan sınava almamaları gerekır eger o gun raporlu dıger gunler raporsuzsan işe başlarken raporlu olman gerekır.

Sizosalgun

Merhaba. Bende de benzer bir durum var. Ağustos 2019'da aldığım 1 yıl süreli raporum ağustos 2020 tarihinde sona eriyor. Şubatta ekpssye başvururken raporum geçerliydi. Nisan ayında yapılması öngörülen ekpss günü de geçerli olacaktı. Pandemi dolayısıyla ekpss ertelenince sınavın olduğu gün raporum geçersiz olucak. Sınava almama gibi bir durum olacağını sanmıyorum açıkcası. Tercih yaparsam ve atanırsam ancak o zaman geçerli bir rapor isterler diye düşünüyorum. Var mı farklı bir düşüncesi olan?

Raporun süresi bitmeden yeni rapor için başvurabilirsiniz diye biliyorum. Bu şekilde riske atmamış olursunuz.

Süreli raporlarda sınava girerken engel teşkil etmez süresi bitsede atamada sinavdan sonra bakılır rapora diyelimki tayinin çıktı atandın altı ay bir yıl sonra süreli raporunu yeniletemedin.Engelli kadrosundan değilde normal memur olarak göreve devam edersin kazanılmış hak geri alınmaz raporun %40 ın altında kaldı diye memurlugun yanmaz yani sayasa göre.

Hiç sorun etme. Sen sinava kaydini yapmişsin. Zaten sinava girişte, nüfus cüzdanı ve sinav giriş belgesiyle gireceksin. Ama sınava mesela ekim ayında girip kasımda atandın. Tercihlere dahi basvuru yapabilirsin fakat atandiktan snra o gireceğin kuruma raporu ibraz etmen gerekir. Onun dışında sorun yok derslerine çalış. Sinava girişte raporu istemezler.

Üst Alt