Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporun süresini kim, nasıl belirliyor?

paramoko

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar iyi günler. %40 ve üzeri alınan engelli raporlarında süreli veya sürekli kısmı varya bu neye göre belirleniyor. Doktorun insiyatifi mi Yoksa kanun Maddelerine göremi ? bende (I10) esansiyel hipertansiyon ve (f41.2) karışık anksiyete ve depresif bozukluk var . heyetten 40 ve üzeri bir oran alsam süreklimi yoksa sürelimi olur yardım ederseniz memnun çok sevinirim.

Eğer sana verilen engelli raporunda zamanla iylesme durumu olan hastalıklar olursa süreli rapor verir ama örneğin ortapedik engelli yada iyileşme durumu olmayan kronik hastalığı olanlara ise sürekli rapor süresiz rapor veriyor

Bazı hastalıklarda iyileşme olur onun için süreli ve alınan ilk raporlar süreli olur

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında başka konuya yazmıştım.Benim hastalıklarımın hepsi kronik ve iyileşme şansı yok.Tip1 diybet,Hiper tansiyon ve Böbrek nakli.Bugün raporumu alıcam.Normalde sürekli olması lazım inşallah öyle olur da her sene uğraşmam bi daha.

O biraz doktorun merhametine bagli ortopedik engelli omurilik felci olmasina ragmen bi yillik yuzde seksen rapor verdiler bize

Bahtsiz

Bilgisiz doktor da çok fazla ne yazık ki, tıp ilmini öğrenmişler ama idari ilim bilgileri sıfır... aynı şey benim başıma da geldi ve gidip raporu yazan doktora ciddi ciddi sordum: ölene kadar benle olacak olan bir engel için rapor nasıl süreli olabilir??? Güya raporlar hep süreli verilirmis, bilgisizliğe bakın !!!!

Allah herkesi hayirlilarla karsilastirsin... Rapor alacak olan herkes bu web sitesinde benzer örnekleri okusun, heyet karşısına çok bilinçli ve bütün teknik bilgileri (hastalığıyla ilgili) bilerek gitsin. Gerisi tevekkül :)

Kolaylıklar:)

ben kas hastasııyım.rapor kronik.suresi iki yıl.cunku durumum daha iyi yada daha kötu olabilir.bu yuzden sureklı rapor sacma olur.hastalığınızın ilerleme durumu vucudunuza verdiği zarar zamanla değişirse rapor hep süreli olur.

hastalık zamanla bedenini etkilerse durumun değişir.rapor oranını artırır oyuzden süreli rapor olur.benim babamda tansiyondan aldı.yüksek tansiyon zamanla kalp duvarını kalınlastırıyomus oyuzden süreli 2 yıllık.böyle yani.

Üst Alt