Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporun süresinin dolmasına 1 ay kala yeni rapora başvurabilir miyim?

Mechanicle

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 6 ay süreli engelli raporunun süresinin dolmasına 1 ay kadar kaldı.sorum şu ; bu 1 ayı beklemeden tekrar heyete girilir mi?yani bu 30 gününde tamı tamına dolması şart mı? 1 ay evvelden başvursak kabul edilir mi? Teşekkürler

Özellikle, oturanboğa bey sizden de bir yanıt gelirse çok memnun olurum

Girilir. Heyete çıkmak büyük şehirlerde bir aydan fazla sürüyor.

Kesin bilgi verebilecek olan var mı arkadaşlar.6 aylık raporun süresinin dolmasına 1 ay kala tekrar rapora başvuru yapılabilirmi yoksa bu 30 günün tamı tamına dolması şart mı?

Hastane çalışanı olarak cevap veriyorum.Gerek yok

Teşekkür ettim ozaman tekrar heyet için başvuru yapalım .

Mechanicle
rapor bitimine bir ay kala yeni rapora baş vurabilirsiniz ben iki kez öyle yaptım bir ay erkenden baş vurdum aldım raporumu kurumlara zamanında verdim sıkıntı cıkmadı sende öyle yapsan iyi olur senin acında

Arkadaşlar bugün hastaneye telefon açtım dedim raporun dolmasına 1 ay var yeniden engelli raporu için başvurucaz sıkıntı olurmu dedim dediki 1 günde kalsa sistem kabul etmez dedi.yani tamı tamına 6 ay beklemek gerekmiş 180 gününün tamıntamına dolması lazımmış.bunun aslı astarı varmı ya.yani 6 ay süreli raporun dolmasına 1 ay kala tekrar başvuru yapamıyormuşum illa 30 günün dolması şartmış.bilgisi olan varmı teyit edebilir mi.

Üst Alt