Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporuna itiraz edip %40'ın altında kalıp tekrar rapor alan var mı?

smlrkc

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar kolumdaki sorundan dolayı engelli raporu almak istedim fakat %31de kaldı sonra itiraz ettim hakem hastanede de aynı oranı aldım hem ilgisizlikten hemde kolumdaki sorun norolojik ama oranı belirleyen kişi fizik tedavici olduğu için yeniden denemek istiyorum aranızda itiraz etmesine rağmen %40ın altında kalıp tekrar rapor alan varsa izlediği yolları ve neler yapmam gerektiği hakkında yardımcı olursa sevinirim

bu durumda aldığınız oran geçerli sayılır zaten 6 ay sonra raporunuzu değiştirme durumunuz olabilir bence başka rahatsızlıklarınız varsa ekletmeye çalışın burdan size başka oran zor gelir smlrkc

6 ay gecti üzerinden itiraz edip raporum kesinleseli suanda en bastan alma hakkim var ama onceki oran basima bela olucak gibime geliyor baska rahatsizligim yok ustune ekleticek(Allaha şükür)o yuzden boyle bir durum yasayip olumlu sonuc alan varmi diye merak ediyorum sarasota

düşüncelerinde haklısın şükür başka bir derdin yok hakem hastaneden aldığın oran ise tabiki başına bela olur çünkü sistemde görünür ve dr lar da genellikle buna bakarak değerlendirme yapar bu bakımdan eğer ilerleme yoksa alacağınız orannın değişmesi zor rapor için uğraşmadan o branşın dr una bir randevu alıp gidin ve sorun bence ona göre davranırsın smlrkc

Üst Alt