Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporunda ağır özürlü ibaresi olanlar ÖMSS ile atanamıyorlar mı?

gökhan46

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
2
meraba
benim raporumda ağır özürlü yazıyor bunun için bir işe giremiyorum bunu bilmiyordum açık liseyi yarım bırakmıştım 2 sınavım kalmıştı ömss için tekrar aktif etmiştim ama olmuyormuş:(

nasıl yani? ağır özürlü olunca ataması yapılmıyor mu? ben raporlarda artık ağır özürlü yazmayacağını duydum :confused:

bizim buradaki engeliler dernek başkanı omaz demiş

arkadaşım nerden çıkarıyorsunuz bunları yaa..öyle sey olurmu nedemek ağır özürlü yazarsa atama olmaz. bunu kim söylüyorsa ahmak adamın tekidir.

beyazay engelliler derneği elbistan şube başkanı söyledi ağır özürlü olduğum için işe giremezmişim her yerimde rahatsızlık olduğu için olmuyormuş

Öncelikle geçmiş olsun gökhan kardeşim konuyu biraz daha aydınlatırsan raporun % kaç çalıştırılamayacağı iş alanlanları neler
Atanan arkadaşlar görüşmeye gittiğinde ağır engelli olsa komisyon kararını ona göre karar verir

eyvallah
%90 raporum var ötv indirimi için yenilemiştik çalışamayacağım alanlarda boş tam bi raporum yok zaten bişey ekli değil

arkadaşlar ağır özürlünün işe girememesi diye birşey yokmuş babam başkanla görüşmüştü yanlış anlamış banada işe giremiyormussun demişti yani olay tamamen babamın yalış anlaması. ben internetten nasıl başvulucağını buldum

internet adresi
Engelliler Sitesi Adım adım ÖMSS başvuruları

Üst Alt