Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporunuzu işyeri hekimimiz görecek!?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arıkan

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
peki ben koskoca heyettten rapor almışım raporumu bir de işyeri hekiminiz neden görüyor raporum zaten çalışabilir rapor kalkıp sizin işyeri hekiminiz çalışamaz derse beni devlet emeklimi ediyor yada heyete ne gerek var o zaman raporları işyeri hekimi versin ben böyle bir durumda engelli ayrımcılığı ilkesi gereği ilgili işyeri hekimini direk savcılığa versem nasıl olur ben çalışamayıcak olsam heyet çalışamaz der ona göre rapor verir alınan rapor % 40 pratisyen işyeri hekimi çalışamaz derse yandın bu böyle gitmez biri de kalkıp savcılığa verir o zaman doğru deyilmi özel sektör için

Hocam kusura bakmayın ama bizim çalışıp çalışamayacağımız onların umurunda değil. Onların size bunu demesi benim vereceğim işi yapabilir mi yapamaz mı onu öğrenmek için raporunuzu işyeri hekimine göstermek istiyor.

Hocam sorun öyle değil siz bize böyle muamele yapmanız insanlık dışı bakarsınız kişiye şu bölüm hariç şu bölümde çalışabilir dersiniz tümden çalışamaz demeniz suç teşkil eder sorun bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt