Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raynaud fenomeni için hangi oranda rapor verilir?

nuran5537

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba ben engelli raporu almaya uğraşıyorum şuan beni dahiliye romatoloji ye sevk etti raynaud fenomenim var bunun icin kvc ilacı aldim kış aylarında kullanmak için bu hastalığın engel oranı var mı daha önce bu hastalıktan oran alan oldu mu

@nuran5537, Geçmiş olsun yazdığınız hastalık engelli oran cetvelinde şu şekilde görünüyor 👇

Trofik bozukluğu kastınız nedir ellerimde morarma beyazlama kullanırken zorlanma oluyor soğukta örneğin soğuk Bi içecek icerken

@nuran5537, Benim bir şey kastettiğim yok. Hastalığınız ile ilgili engelli oran cetvelindeki bölümü paylaştım.

Burada doktorculuk oynamak isteyen arkadaşlar çıkıyor ara sıra sağlığınız ve hastalığınız ile ilgili doktorlardan başka kimsenin söylediklerine itibar etmeyiniz.

Sevk edildiğiniz Romatoloji doktorundan doğru bilgi alabilirsiniz. Bu bölümden tatmin edici bir cevap alamazsanız eğer Kalp Damar Cerrahisi bölümüne de muayene olabilirsiniz. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Üst Alt