Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Reaktif Hipoglisemi engel oranı nedir?

Polat34

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
açlık kan şekerim sürekli 50-55 civarında çıkıyor ,doktorun tavsiyesiyle diyet uyguluyorum şimdilik.
Diyet olmazsa ilaç yazacağız dedi .İlaç dediği insilün mi yoksa veya diyabet ilacı mı?
Ayrıca doktor reaktif hipoglisemi dedi bunun özürlülük cetvelinde oranı felan var mı?

34 yıldır doğru düzgün doktor yüzü görmemiştim 2 kalp krizi geçirdik tüm hastalıklar peşpeşe çıkmaya başladı.İyice psikolojim bozuldu bu ara :( :(

Üzüldüm @Polat34, çok geçmiş olsun... :( Ama moral bozukluğu bünyeni daha da zayıflatır, dikkat et lütfen. Sadece cetvelden oran verilmediğini söyleyebilirim. :(

Farkındayım bu aralar çok fazla sinirliyim,nerdeyse herşeye kızıyorum ve çok fazla şey unutmaya başladım.Son bi kaç aydır dahada sıklaştı bu doktor vitamin veriyo ama etkisi varmı bilmiyorum.Rutin şeylerden uzaklaşıp değişik şeyler yapıyorum bi kaç gündür,aynı şeyleri tekrarlamıyorum ,mümkün olduğunca eve aynı yoldan gitmiyorum değişik arabalara biniyorum belki düzelir diye.

Yüksek şekerin özürlülük cetvelinde oranı varda düşük şekerin neden yok acaba.

Üst Alt