Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Reaktif Hipoglisemi ve askerlik işlemleri?

kemal31

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkdaşlar Reaktif Hipoglisemi hastasıyım yemeklerde gglucobay kullanıyorum 3 öğün yanımdada sürekli yulaflı bisküvi taşırım aç kaldıgımda hayat zindan oluyor şubatta asker gideceğim şubeye başvurunca aile hekimine muahaneye gönderiyormuş
benim sorum şu istanbulda yaşıyorum gataya sevk ettiriyimmi kendimi ? işlemler nasıl olur
gögüs ağrıları ve çarpıntı sorunlarımda var bakarlarmı acaba ilgi alaka nedir?
aile hekimi bu konuda ne yapar ? bilgi verirseni sevinirim şayet şube arıyorum kasım 15 son gel başvurunu yap diyor başka birşey söylemiyor[h=1][/h]

Reaktif Hipoglisemi ASKERE MUAF TUTULUYO c-peptid testinin ORANI YÜKSEKSE..

raporlarım var ama bilmiyorum dediğinizi inş hayırlısı olur ağız kuruması çarpıntı en çok yaaşadıgım sıkıntı gün içersinde

TSK bu konuda çok ketum! İdare edilebilir bir rahatsızlık olarak görüyor ve askerliği yaptırıyor genelde. Ama hoşçakal'ın yazdığı gibi, test sonuçların çok önemli... Sonuç belli olduğunda bilgiyi burada paylaşırsan çok yararlı olur...

Üst Alt