Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Reçetede tanı şizofreni yazıyor. Bu hastalık gerçekten iyileşmez mi?

Konular
20
Reaksiyonlar
1
Bana hep doktorlar sen öyle değilsin dediler.
Raporum da duygusal bozukluk geçiyor.
Şimdi reçete de kendi elleriyle tuzağa düştüler.
Tanıyı şizofreni yapmışlar. O kadar çok koyuyor bana ..
Bu kadarını da haketmedim.Ben iyileşmek için çırpınırken böyle tanıyı görmem ...
Çevremdekiler ise en yakın arkadaşlarım dahil sen şizofrenisin diyorlardı.
Takmamaya çalışsam da onların bana dedikleri için içime kapandım. Bu yüzden de hayatım kaydı ..
Şimdi onların dedikleri raporla sakatla şizofreniyle oldu. Kul haklarını da girdikleri için hakkımı helal etmiyorum.
Rabbim o kadar büyük ki elbet bir kapı acılır.
Umarım siz yener ve başarırsınız...

Ben kendim yendim ben farkettim bunu

ŞİMDİ BENDE BU HASTALIK YOK.

İlaçlarla yendim tabiki.

yorgunzihin

Selam,

Hocam o kadar da takılacak bir durum değil bence. Ben de şizofrenim. Yirmi yılı geçti teşhis alalı. Ekpss ile memur oldum. Yalnız yaşıyorum. İyi durumda olduğumu düşünüyorum. Forumda benim gibi başka arkadaşlar da var; biliyorum.

Aşağıya bir bağlantı yapıştırıyorum. Orada da gözüküyor, Şizofreni teşhisi hayatının bittiği anlamına gelmiyor. İnsan zamanla bu hastalıkla yaşamayı öğreniyor.

https://www.google.com/search?q=şiz...hUKEwjQnp2OxaD2AhUISEEAHVqIBEwQ_AUoAHoECAEQAA

Üstüme vazife değil ama kendi yorumum olarak bişeyler söylemek isterim belki birilerine yardımı olur. Google'a herzaman güvenemiyoruz direk forumlardan alıntı verdiği için ama çok büyük oranda gerçek oluyo. Bu %20 düzelmeden kasıtlarını araştırdım geçenlerde. Hayata adapte olmada normal insanlardan farkı olmayanlara tamamen iyileşmiş diyolar.

Bunun içinde paranoyaklarda vardır çünkü çok küçük şüpheleri varsa pek takmazlar. Ve şizoyu gördükleri için hayat onlara çok keyif verir. Birbirini dengeler. Yani normal bi insandan farkları olmıycak kadar iyileşebilir şizofreniler. Bende böyle düşünüyorum.

Birde ben 1 ay civarı tamamen düzelmiştim şüphe bile yoktu neden hastalandığımı görüp %100 inanmıştım şüphe bile yoktu hayat eski halinden bile güzeldi. Ama nüksetti işte. Bu şüphe olmadan düzelmenin sınırsız olup olmadığı hakkında bilgim yok . evet hayatın çokgüzel bi yanıda oluyo çalışmaya başlayınca ama takıntılarda geri gelebiliyo. Şizo gidiyo ve takıntılar geliyo mesela. Yinede mutlu etmez mi insanı siz düşünün.

Son düzenleme:
Üst Alt