Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Reçetede yazılan Lustral'in neden yazıldığını nasıl öğrenebilirim?
Psikiyatriye gittim bir aydır uyku hapı ve lustrall 50 mg verildi e nabızdan tanımı gözükmüyor hangi hastalik için yazıldı birde kaç ay kullanılacak bu ilaç bilen varmı
Tek kulağımda total işitme kaybı var diğer kulağımda da işitme kaybı başlangıcı var bunun yüzünden iş bulamıyorum kazandığım meslekleri olamıyorum bu şikayetle gittim işitme kaybıma 15 engel veriliyor arada kalıyorum ilerleyen de işitme kaybım var bu sebeple gittim
doktoruna sor ya da başkasına yazılmış ilaçların hangi hastalık için yazıldığını anlamaya çalışıyorsan lustral birçok hastalık için veriliyor.Ben kanseri kabul edemeyip dünyadan koptuğumda aldım sonra kestik ilacı başkası başka nedenle alır . Doktorunla konuş tanım ne diye ? e devlette e nabızda da yazar ilaç yazıyorsa hastalık kodu da olur . başkasının e nabızını göremeyeceğini de burdan belirteyim.