Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Reçetede yazılan Lustral'in neden yazıldığını nasıl öğrenebilirim?

alieren43

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Psikiyatriye gittim bir aydır uyku hapı ve lustrall 50 mg verildi e nabızdan tanımı gözükmüyor hangi hastalik için yazıldı birde kaç ay kullanılacak bu ilaç bilen varmı

Bir kere bulaştın mı bırakması çok zor aramıza hoş geldin .:)

Geçmiş olsun. Bunları doktoruna sormadın mı ?

Sormadım birşeyler sordu ben pek etki de görmedim uyku hapı biraz etkili diğer onu neden verdi bilmiyorum bile yani ne tanısıyla verdi onu bilmiyorum

DEPİRESYON için vermiş olmalı LUSTRAL"ı.

Son düzenleme:
alieren43
Lustral, Anksiyete bozukluk,OKB panik atak veya panik bozukluk.genel olarak(serotonin)düzenleyici ve kaygı bozuklukları için reçete edilir,

Tek kulağımda total işitme kaybı var diğer kulağımda da işitme kaybı başlangıcı var bunun yüzünden iş bulamıyorum kazandığım meslekleri olamıyorum bu şikayetle gittim işitme kaybıma 15 engel veriliyor arada kalıyorum ilerleyen de işitme kaybım var bu sebeple gittim

ilaç raporun varsa e devlet ten görebilirsin her türlü bilgiye ulaşa bilirsin ilaç kullanım süresi teşhis ve tanı gibi raporda mevcut

https://tr.wikipedia.org/wiki/Sertralin
Buradan Lustralın kullanım amacını okuyabilirsin. Antidepresan.

Sertralin ( lustral ), obsesif kompulsif bozukluk (OKB), majör depresyon, sosyal fobi, vücut dismorfik bozukluğu, travma sonrası stres bozukluğu, premenstrüel disforik bozukluk gibi hastalıkların tedavisinde kullanılır.

Doktorun kullanmana gerek yok diyene kadar kullanılacak.

uğurkartal

İlaç raporum da bir bilgi yok sadece son gitttiğim psikiyatri ve yazdığı ilaçlar var teşhis tanınyerinde ise psikiyatri tanı muayenesi yazıyor

alieren43

doktoruna sor ya da başkasına yazılmış ilaçların hangi hastalık için yazıldığını anlamaya çalışıyorsan lustral birçok hastalık için veriliyor.Ben kanseri kabul edemeyip dünyadan koptuğumda aldım sonra kestik ilacı başkası başka nedenle alır . Doktorunla konuş tanım ne diye ? e devlette e nabızda da yazar ilaç yazıyorsa hastalık kodu da olur . başkasının e nabızını göremeyeceğini de burdan belirteyim.

Sertlarin etken maddeli ilaclar;
Panik atak,anksiyete, takıntıda, sosyal fobi devs kullaniliyor.

Üst Alt