14 yıl önce hazırlık sınıfında karnelerin dağıtıldığı gün bir kıza çıkma teklifi ettim. beni reddetti. anadolu lisesini kazanmıştım ve derslerim çok iyi idi. okul ikinciliğim ve il dokuzunculuğum vardı. hep takdir getiriyordum . o gün de takdir getirmiştim ve bu sonuncu oldu . ondan sonra derslerim bozuldu. teklifi ettiğim akşam sokaklarda yakarım bu mahalleyi diye bas bas bağırdım sokaklarda bağırıyordum.
sonra kızla tekrar konuştum onu sevdiğimi söyledim, o da bana -bana bunu söyleyen çok- demişti. sonra bütün gece kızı uyutmadım başında şarkılar söyledim, sürekli seni seviyorum demeye başladım, en sonunda ağlayarak geceyi berbat ettim. daha sonra da bir daha derslerimde başarılı olamadım mesela doktor olmak istiyordum ama şimdi başka bir işte çalışıyorum ,derslerim acaba bu yüzden mi bozuldu?
sonra kızla tekrar konuştum onu sevdiğimi söyledim, o da bana -bana bunu söyleyen çok- demişti. sonra bütün gece kızı uyutmadım başında şarkılar söyledim, sürekli seni seviyorum demeye başladım, en sonunda ağlayarak geceyi berbat ettim. daha sonra da bir daha derslerimde başarılı olamadım mesela doktor olmak istiyordum ama şimdi başka bir işte çalışıyorum ,derslerim acaba bu yüzden mi bozuldu?