Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Reddedilen erkeğin okul başarısı düşer mi?

volkano39

Üye
Konular
166
Reaksiyonlar
10
14 yıl önce hazırlık sınıfında karnelerin dağıtıldığı gün bir kıza çıkma teklifi ettim. beni reddetti. anadolu lisesini kazanmıştım ve derslerim çok iyi idi. okul ikinciliğim ve il dokuzunculuğum vardı. hep takdir getiriyordum . o gün de takdir getirmiştim ve bu sonuncu oldu . ondan sonra derslerim bozuldu. teklifi ettiğim akşam sokaklarda yakarım bu mahalleyi diye bas bas bağırdım sokaklarda bağırıyordum.

sonra kızla tekrar konuştum onu sevdiğimi söyledim, o da bana -bana bunu söyleyen çok- demişti. sonra bütün gece kızı uyutmadım başında şarkılar söyledim, sürekli seni seviyorum demeye başladım, en sonunda ağlayarak geceyi berbat ettim. daha sonra da bir daha derslerimde başarılı olamadım mesela doktor olmak istiyordum ama şimdi başka bir işte çalışıyorum ,derslerim acaba bu yüzden mi bozuldu?

derslerine odaklanamadığın ve kızı düşündüğün için olabilir kardeşim halinden anlarım az çok

Bence başka problemlerin vardı, kız bunun somutlaşmış bir örneği idi sadece.

engelli olduğun için sevdiğini bile söyleyemezsin söylediğinde ise yüzlerinde sanki dünyanın en kötü adamıymışsın gibi davranmaları kendini daha ezik hissetmek sonra kızlardan soğumak insanlara değer vermiycem bundan sonra demek ama yine kıyamamak

Ben kız arkadaş meselesi yüzünden 2 üniversite bıraktım.Önce Kıbrıs,sonra Muğla üniversitesi.Kız arkadaşım olmuyor diye başta Ailem olmak üzere herkes neler söylediler bir Açıköğretim işletmeyi bitirdim engelli kadrosundan memur oldum.Yalnızlık zor.Belki de böylesi daha hayırlıdır.

makounichi
Haklısınız.Bizi insan yerine koymuyorlar maalesef.

Yaptıkların beni güldürdü biraz volkano hakkını helal et. Benzer şey benim de başıma geldi ama böyle olaylı değil di sessiz sedasız geçti sonradan farkettim ve kabullendim ki aşk yok... Cinsellik var onu da dinimizin kurallarına göre yaşamalıyız, merak etme bir kızdan hoşlanırsan ilk bir iki saate. Anlarsın..

Üst Alt