Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Redepra adlı ilacı kullananlar?

Factotum

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Bu ilacı daha önce kullanmış olanlar deneyimlerini yazabilir mi? Bende çok tuhaf etkileri oluyor daha önce hiç bir ilacın etki etmediği derecede tuhaf

Tuhaf tan kastım uyku yapması ve HD kalitede ayrıntılı ve ayrıntılı hatırladığım rüyaları kastediyorum. Birde idrar yapmada sıkıntı yapıyor bende etkiler böyle oldu 6 gündür kullanıyorum. Ricam daha önce kullananların da tecrübelerini yazmaları.

Uykusuzluk sorunum için Redepra'yı bırakmak istiyorum ama olmuyor!?

7 senedir redepra kullanıyorum ve 40 kilo aldım ama redepra içmezsem de uyuyamıyorum.
Redeprayı bırakıp başka uyku ilacına geçen oldu mu.

Redepra Mirtazapin İlacı Kullananlar Varmı

merhaba redepra mirtazapin 30 mg ilacı yazdı doktor akşam yatmadan tam içtim yarım içmedim doktor biraz uyku yapar demiştide bu kadar etkili olacağına inanmadım ilk gün içtim ilacı bıraktım çok kötü yaptı beni 4 gündür etkisi geçmedi sürekli uykum geliyor bağ ağrısı halsizlik sersemlik yaptı nasıl geçecek bunun etkisi

paloco yan etkiler vücut ilaca alışınca azalacaktır fakat yan etkileri çok fazla diyorsanız doktorunuza danışmalısınız

Üst Alt