Merhabalar,
Babam için tekerlekli sandalye almayı düşünüyorum. (ALS Hastası)
- El ve ayaklarını kullanamadığı için manuel tekerlekli sandalye istiyorum.
- Zamanının çoğunu bu sandalyede geçireceğinden dolayı, oturma ve sırt tarafı rahat bir sandalye istiyorum. Mümkünse boyun desteği de olursa daha iyi olur.
- Sandalye hem ev içinde hemde dışarıda kullanmaya uygun olmalıdır.
- Sandalyeden kaldıracağımız zamanlarda, kolaylık olabilmesi için oturma kısmının yüksekliği ayarlanabilir bir sandalye varsa tercihimizdir.
- Sandalyeyi sadece refakatçi kullanacaktır. Özellikle rampa inişlerinde rahat edebilmesi için, tutma kolundan da frenleme yapabilmesi önemlidir.
- Emniyet kemeri gibi koltuğa sabitleyebileceğimiz aparat varsa tercihimdir.
- Seyahat gibi durumlarda arabaya sığabilmesi için katlanır tip sandalye olmasını istiyorum.
Yukarıdaki özellikleri sağlayabilecek bir öneriniz var mıdır?
Bilgilendirmeleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Saygılar
Babam için tekerlekli sandalye almayı düşünüyorum. (ALS Hastası)
- El ve ayaklarını kullanamadığı için manuel tekerlekli sandalye istiyorum.
- Zamanının çoğunu bu sandalyede geçireceğinden dolayı, oturma ve sırt tarafı rahat bir sandalye istiyorum. Mümkünse boyun desteği de olursa daha iyi olur.
- Sandalye hem ev içinde hemde dışarıda kullanmaya uygun olmalıdır.
- Sandalyeden kaldıracağımız zamanlarda, kolaylık olabilmesi için oturma kısmının yüksekliği ayarlanabilir bir sandalye varsa tercihimizdir.
- Sandalyeyi sadece refakatçi kullanacaktır. Özellikle rampa inişlerinde rahat edebilmesi için, tutma kolundan da frenleme yapabilmesi önemlidir.
- Emniyet kemeri gibi koltuğa sabitleyebileceğimiz aparat varsa tercihimdir.
- Seyahat gibi durumlarda arabaya sığabilmesi için katlanır tip sandalye olmasını istiyorum.
Yukarıdaki özellikleri sağlayabilecek bir öneriniz var mıdır?
Bilgilendirmeleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Saygılar