Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Refakatçi kullanımlı Tekerlekli Sandalye Tavsiyesi..?

karakaya_o

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, tekerlekli sandalye tavsiyesi istiyorum babaannem için. Kendisi kullanmayacak, refekatçi sandalyesi mi yoksa normal manuel tip sandalye mi kullanmalıyız? Standartın biraz üstü bir kaliteye sahip ürün arıyorum. Akülü sandalye ihtiyacı yok. Önerileriniz nelerdir?

Ottobock intro kullaniyorum ben cok rahat hafif seri oneririm.. iyi aksamlar. karakaya_o

AYAK, yorumunuz için teşekkür ederim.

Guncellemeyi unutmuşum, Wollex W805 aldım. Sadece refakatçi kullanacağı için asıl avantajı refakatçiye. Ürün normal tip sandalyelere göre yarı yarıya hafif. Diz mesafesi ve kalça genişliği ortalama boyutlarda biri için gayet yeterli. 1.82 boy ve 100 kg biri olarak bende sığabildim. :)) Frenlerinin kollarda olmasida kolaylık. İskelet yapısı gayet sağlam ve tok, takır tukur sesler gelmiyor. Benim durumumdaki kişiler için ideal. Tavsiyedir...

Üst Alt