Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Referandumdan sonra kamuda ömür boyu iş güvencesi kalkacak mı?

iş güvencesi diye birşey olmamalı zaten , çalışanın hakkını koruyup çalışmayana elveda anlayışı her zaman iyidir, ancak bunun tespiti ve kişilerin egolarını tatmin etmek amacıyla insanların ekmeğiyle oynama konusuna nasıl bir önlem alıcaklar orası muamma..

yıllardır beklenen uygulama biran önce hayata geçmesini umut ediyorum mesai saatlerinde doğum günü kutlayan hemşirelerden, sırayı bozma diye milleti azarlayan ters memurlardan vs. vs. kurtulalım artık.

muzy1
türkiyede bu çalışan yada çalışmayan olarak değil bizden olan ve bizden olmayan olarak ayrılacağı için çok sakıncaln bir durum olacaktır.

heartless_ra
KARDEŞ İNAN BANA DAHA DA KÖTÜYE GİDİR İYİYE GİTMEZ İNAN BANA BİZİM YANDAŞIMIZ DİYE YANDAŞI OLMAYANLARI ATARLAR İŞTEN VE TORPİLLE ALINAN İNSAN ZATEN İNSAN OLSA O İŞE GİRMEZ GİRİNCEDE VAY HALİMİZE ...

Havalara girilmemeli
Sıkı disiplin olmali
Yan gelip yatma yeri olmamali.

"İş güvencesi kalksın" diyen arkadaşlarımız kamuda kadrolu olarak mı çalışıyor?

Kamuda iş güvencesi kalkarsa "partizanlık" olmayacağının, tarafsızlığın devam edeceğinin garantisini nasıl verebiliyorlar acaba?

Son düzenleme:
pronet

ben kadroluyum evet, ancak sadece çay içerek yıllarca kadroyu doldurup beleşten para alan insanlar çok fazla ve ben bundan eminim ki bunlar ülkeye daha çok zarar veriyolar..

Üst Alt