Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Referans sanrısı (delusion of reference) hakkında bilgisi ya da deneyimi olan var mı?

Bende de şöyle oluyor 6 yıldır sanrılar yok ama her 3 yılda bir ses artışı oluyor ama sanrı olmuyor peki bu ses artışı atak mıdır değil midir?

@sokr@t,

ben de bir kez bu kadar aşırı hipomani atağı geçirdim, bir daha olmadım o kadar ama alkol falan alınca yine bi saçmalar olmuyor değil :) muhtemelen bipolarsındır doktor öyle diyor bize :)

@mehmet985,
Geçmişi kafaya takma olayı vardı bende başkada bir sıkıntım yoktu yıllarca okb +depresif bozukluk dediler 2014 te ilk atağımı geçirdim bipolar dediler toplamda üç defa atak geçirdim ama 2017 den beri atak falan geçirmiyorum o yüzden şüpheliyim bipolar mıyım diye .:unsure:

@sokr@t,

ya umarım değilsindir ama bikere geçirdiğin zaman yine geçirebiliyorsun diyorlar bakalım göreceğiz..bende buara stabilim ama saçma düşünceler aklıma geliyor yinede :)

Ne gibi saçma düşünceler geliyor aklına neyle ilgili düşünceler ?

@sokr@t,

özellikle içtiğim zamanlarda 2 3 kadeh viskiden sonra kendini önemli sanma,bir aşırı özgüven yüklenmesii beni herkes tanıyor algısı ben önemliyim modu :) herkesle çabuk samimiyet kurma parayı çokça harcama bu yüzden kredi kartımı iptal ettim :) normal döngüde ise ilk sigaramda hemen bir kötü bisey olabilir kaygısı aşırı kaygıya düsme kalp çarpıntısı anksiyete gibi bişi yaşıyorum bu yüzden sigarayı azalttım..doktor kaygı için birşey veremiyor trankobuskas dısında çünkü antidepresan verirsem maniye sürükleyebilir diyor 2 adet depakin 500 mg içiyorum + 2,5 mg rexapin okadar..2021 temmuzda uçuşu yaşadım aslında eğlenceliydi ama zararı çok oldu tabi maddi manevi.

Depresif ve takıntılı bir ruh hali içindeyim ben daha çok ama yalnızlıktan ve sıkıntıdan oluyor birazda sadece hastalıktan değil .

@sokr@t,

öyle bakınca hepimiz yalnızız bro ama napalım işte hayat böyle hepimizin sınavı ayrı ayrı :) sıkıntıyı ben kafamı oyalayarak çözmeye çalışıyorum mesela gereksiz arkadaşlarımın dertlerini kendim derdimmiş gibi dinliyorum kafa algı değişiyor aman yaa özeti benimde b..ktan bosverr :)

Üst Alt