Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Reflüye bağlı soluk borusunda yaraya rapor oranı verilir mi?

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba Reflüden kaynaklı soluk borumda yara oluştu tedavi gördüm, sürekli dikkatli olmak zorundayım yine meydana gelebilirmiş.Ancak ben bunu özel hastanede yaptırdım ,şimdi devlet hastanesinden bu hasardan kaynaklı engelli puan almak için gitsem,ne yapmam lazım,yeniden Soluk boruma bakılıp tedavi mi uygulanır yoksa mevcut duruma göre puan mı verilir,yoksa özel hastane referans alıp puan verir mi doktor

@BursaUykusuz
Reflüye maalesef oran vermiyorlar,fakat şansınızı denemek isterseniz sağlık kurulu raporu vermeye yetkili hastanelerden birine giderek rapor konusu ile ilgili görünebillirsiniz.

Doktor sizi baştan muayene etmeden ve tetkik yapmadan oran veremez,çünki vermiş olduğu oranın bir dayanağı olmalı. Özel hastane muayenenizi ise doktora ancak ön rapor olarak gösterebilirsiniz,rapor verme konusunda önceki evraklar kaile alınmaz. Zira rapor başvuru tarihinden sonraki muayene ve tetkiklerin rapor dosyaniza konması gerekir.

GÜNAYDIN MERHABA İYİ HAFTALAR

Ancak şöyle bir durum var , yalnızca Reflü hastasıyım ,ilaç kullanıyortum deyip 10 puan alan biliyorum ben , bu her yerde değişkenlik mi gösteriyor

@BursaUykusuz
Dediğiniz gibi demekki değişkenlik gösterebiliyor, bende'de alkalen reflü ve kronik ülser var,hacettepe bu durumda bana oran vermedi.

Herhalde il'e ve hastaneye göre değişkenlik gösteriyor.

Üst Alt