Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rehabilitasyon Destek mi Ticari mi!?

CrystaL

Üye
Konular
54
Reaksiyonlar
1
Bir Rehabilitasyon merkezinde fizyoterapi görüyorum çok oldu 2 yıl oldu şuan'a kadar bir faydasını görmedim kayıt işlemleri çok hızlı fakat ayrılmak çok zor gibi görüniyor diğer öğrencilerden gözlemlediğim kadarı ile öğrencilerin raporları verilmiyor çıkmak isteyenleri bırakmıyorlar ve ders'e günde bir kez girdiğim halde fazladan yazılıyor programlara fizyoterapi gördüğüm yerde imzalamış olduğum ders programlarında onlarında milli eğitime sunduğu kağıtlarda fazladan dersler yazıyor konu nasıl işliyor bunları devlet görmiyormu ortada bir yolsuzluk yokmu servis veriyorlar öğrencilere değer sıfır ilgi sıfır fizyoterapi odasında takım alet vs yok gibi bişey nereye ne şekilde şikayet edilmeli bilginizi almak istiyorum teşekkürler.

özel eğitim engelli vatandaşın gittiği yere kadar gitmesini gerekten bir durum ufak adımlar hayata bağlılık tabikii bu işi hakkıyla yapmayanlarda var bu aşikar fakat doğru eğitim merkezlerine ulaşmakta bizlerin araştırması burda birazda iş bizlere düşüyor bu kadar olumsuzluğu gördüğünüz halde ordan ayrılmamanıza şaşırdım bu yapılanları bilerek orda kalmaz çıkışınızı alırdınız vermek zorundalar bunun aksi olamaz ders sayınızı fazla gösterdiklerini söylüyorsunuz aylık düzenlenen terapi cetvelini imzalarken bunu dile getirdiniz mi ? imzalamayabilirdiniz ..siz imza atmadığınız takdir de zaten o parayı alamayacaklar. Çıkışınızı istersiniz vermedikleri takdir de bağlı olduğunuz il meb e dkurumdan ayrılmak istediğinizi ve terepi ders saatlerin de yapılan usuksüzlüğü anlattığınız takdir de en kısa sürede cevap alacağınıza eminm. Saygılar

ben imzalamadım uzun bir ara benim yerime onlar imzalıyordu meb başvurmayı düşüniyorum zaten bakalım

Üst Alt