Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rehabilitasyon merkezinden kaydımı nasıl sildiririm?

Konular
88
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ve kız kardeşim rehabilitasyon merkezinde fizik tedaviye gidiyorduk. 1 aydır gitmiyoruz ancak evraklarımız raporlarımız kurumda ben bu kurumun adımıza devletten ödenek almasını istemiyorum. kaydımız nasıl sildireceğim biliyorsunuz bu kurumlar rant kapısı haline gelmiş öğrencilerim imzaları herhangi biri tarafından atılabiliyor. oyüzdenki muslugu vanadan kesmek istiyorum benim adıma kuruma ödeme yapılmasın . lütfen yardımcı olunuz

Kuruma bir dilekçe verin kaydınızı silsinler. Kaydınız silinirken raporunuz da size geri verilir. Ayrıca kafanız rahat olsun istiyorsanız dilekçenin kopyasını ilçe milli eğitim müdürlüğüne de verin.

Ancak siz gitmezken ödeme alamazlar. Öyle başkasına imza attırırlarsa bu dolandırıcılık ve sahte evrak olur ki cezası çok büyüktür.

Yalnız şunu da belirtmek lazım. Kayıt silme işlemleri aydan aya yapılıyor. Kurum kayıt silmeyi yapıyor, ilçe müdürlüğü sonraki ayın başında onaylıyor.

burası türkiye kim bu imza ögrencicin mi diye bakacam.
ben diyorum kurumla muhattap olmadan direk miili egitimden sildire bilirmiyiz

Kayıt silme işlemini kurumlar Milli Eğitim Bakanlığının internet sisteminden yapıyor, ilçe müdürlüğü de onaylıyor. Öyle kayıt silmem diye bir şey yok. Muhattap olmak istemiyorsanız dilekçenizi faks veya posta ile gönderin. Bir kopyasını da MEB ilçe müdürlüğüne verin.

keşke herks sizin gibi duyarlı olsa...ozaman israf denen şey ortadan kalkar

kaydinizi sildirmek istediginizi söyledinizmi? yapmadiklari zaman metepe beyin söylediklerini yapabilirsiniz..

Üst Alt