Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Rehabilitasyon merkezlerinde tedavi amaçlı fizik tedavi kaldırılmış mı?

sümeyy

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
özel eğitim veren bir rehabilitasyon merkezinde fizik tedavi görüyordum.bir yıl süreyle bu tedavi devam etti.raporumu yenilemek istedim.tedavi amaçlı fizik tedavi kaldırıldı dediler.spastik engelliyim.çok faydalı oluyordu.kaslarımı rahatlatıyordu.:(:confused:

tam emin değilim ama termal otellerdeki cocuklar için verilen fizik tedavi kaldırılmış ve devlet kurumlarında yapılacak diye duydum bunla alakamı bilmiyorum..

sümeyy fizik tedavi merkezinde fizik kaldırılması imkansız bişeydir size kim bu bilgiyi verdi sümeyy hanım hangi ildesinz ??

yeni kanun çıkmış eğitim amaçlı olursa sorun yok tedavi amaçlı olursa kaldırıldı dediler özel eğitime ihtiyacı olanların eğitim görmesi gereken yerlermiş fizik tedavi hastanede yapılacakmış.fizik hastanesine de girmek kpss yi kazanmak gibi bir şey doktorları tanımak falan gerekiyor.adamına göre davranıyorlar adamı olan sıra falan beklemeden giriyor yatıyor.:(

Afyonkarahisar üniversite hastanesi var fizik tedavi olarak baya iyi durumda

Üst Alt