Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Renal tx + hipertansiyon + peptic ulcus için yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

Tosun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam
2 ay önce böbrek nakli oldum. böbrek nakilden sonra ömür boyu kullanmamız gereken ilaçlar var. verilen ilaç raporunda renal tx tanısıyla beraber hipertansiyon ve peptic ulcus tanısı da koyulmuş. bu tanılar alacağım yüzde 40 lık raporu etkiler mi? etkilerse ne kadar etkiler?

bi de diyalize girerken aldığım yüzde 90 lık rapor halen geçerli midir? ki süresiz verilmiş rapordu, işkur a başvurmak için almıştım....

Nakil sonrasında böbrek hastalarına genelde %40 rapor veriliyor. Diğer rahatsızlıklarınız da Cetvel'den bulunmalı ve Yönetmelğin 11. maddesine göre toplam işgücü kaybı hesaplanmalı.

Eski raporunuzla elde ettiğiniz bir hak var mı? Ne bilim, vergi indirim hakkı ya da emeklilik gibi. Bir de, SSK'lı mısınız yoksa Bağ-Kur'lu mu?

cevap için teş ederim umarım yüzde 60 bulur toplamı:d

o raporu çıkarttığımda ssk lıydım. 03.04.2009 da işten çıktım ama ssk dan kalan bi 30 günüm daha var yani sistemde ssk lı olarak görünüyorum fakat 27.05.2009 da isteğe bağlı bağkura geçiş yaptım

şu anda benim ki de senin gibi bende renal tx hiper tansion ve kirt:1.50 üstü
aldım rabor 70+20 90 =baltasar konunu göre %76 ve 14 yıllık ssk lı 2380 pirim malülülen emekli olamıyorum
iyi geçeler

Üst Alt