http://www.loadtr.com/628667-broadway2.htm
1989 model bordo renkli broadwayım satılıktır arkadaşlar.
Aracım 89 modeldir.
Otomatik viteslidir.
Döşemeler sıfırdır.
Göstergeleri ve diğer özellikleri çalışır durumdadır.
Sadece çakmaklığı çalışmıyor.
Silecek suyu çalışır durumda...(uzun yolda mutlaka gerekiyor)
geçen ay karbiratör, sibop ve diğer aksamları komple bakımdan geçti..
Motoru bakımlıdır. şöyle söylüm arkadaşlar memurum tayin için uğraşıyorum memlekete git gel sıklaştı bu ay 3000 km yol yaptım bu araçla tek bir olumsuzluk yaşamadım. Allah nazardan saklasın!...
Teybi çok güzeldir, mp3 cd çalabilirsiniz ayrıca flashınızı takabileceğiniz usb girişi ve ayrıca memory cart girişi teyp üzerinde standarttır. Yani hafıza kartı ve flaşh için ayrı aparatlara ihtiyacınız yok. Bu araçta bu özellikler zaten var...
4 ay önce lassa marka sıfır iki adet lastik aldım dört mevsimliktir garantisi ve yol yardımı halen devam ediyor. Bu lastikleri önden çekişli olduğu için öne taktım.
Ayrıca sadece geçen kış kullandığım gene lassa marka kar tipi iki adet lastiği daha var. Bunları kışın öne takıyorum. öndeki lastikleride arkaya zencirmiş felan hiç işim olmuyor. Engelli sürücü içinde böyle olması gerekir. Ayrıca stepnesi vardır.
Aracım ruhsata işli lpg lidir. Ortalama 100 km de 19 - 20 tl arası yakıyor.
Aracımın tek kusuru ön kaputta ve arka kaputta fazla macundan dolayı çatlamalar var. Ben boyatmadan kullandım. Boya masrafını aracın fiyatından düşerim.
Aracımda ki özel tertibat sol elle kullanmaya müsaittir. Aşağı itiğinizde firene yukarı çektiğinizde gaz pedalına basar. Gaz pedalına kaynaklı değil vidalıdır, pedallarını tertibatını sökmeden istediğiniz an rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Aracımın satılamaz gibi bir şartı yoktur. Istediğiniz zaman alır istediğiniz zaman satabilirsiniz.
Aracım engelli plakalıdır.
Sıfır araç alamak istiyorum o yüzden satıyorum.
Aracın fiyatı 5200 tl dir. Boya masrafını düşerim.
Geçen hafta boya fiyatlarını araştırdım 500 ile 600 tl arasında fırın boya yapılıyor.
Bunu fiyattan düşerim böylece araç 4600 - 4700 arasıdır.
Alıcılar için: 0542XXXXXXX
Edit: Anti Oksidan
Araç satıldığı için telefon numarası silindi