Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Renault 9 broadway otomatik vitesli engelli plakalı özel tertibatlı satılıktır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çhehov

Yasaklı Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0

http://www.loadtr.com/628667-broadway2.htm

1989 model bordo renkli broadwayım satılıktır arkadaşlar.

Aracım 89 modeldir.

Otomatik viteslidir.

Döşemeler sıfırdır.

Göstergeleri ve diğer özellikleri çalışır durumdadır.
Sadece çakmaklığı çalışmıyor.
Silecek suyu çalışır durumda...(uzun yolda mutlaka gerekiyor)

geçen ay karbiratör, sibop ve diğer aksamları komple bakımdan geçti..
Motoru bakımlıdır. şöyle söylüm arkadaşlar memurum tayin için uğraşıyorum memlekete git gel sıklaştı bu ay 3000 km yol yaptım bu araçla tek bir olumsuzluk yaşamadım. Allah nazardan saklasın!...

Teybi çok güzeldir, mp3 cd çalabilirsiniz ayrıca flashınızı takabileceğiniz usb girişi ve ayrıca memory cart girişi teyp üzerinde standarttır. Yani hafıza kartı ve flaşh için ayrı aparatlara ihtiyacınız yok. Bu araçta bu özellikler zaten var...

4 ay önce lassa marka sıfır iki adet lastik aldım dört mevsimliktir garantisi ve yol yardımı halen devam ediyor. Bu lastikleri önden çekişli olduğu için öne taktım.

Ayrıca sadece geçen kış kullandığım gene lassa marka kar tipi iki adet lastiği daha var. Bunları kışın öne takıyorum. öndeki lastikleride arkaya zencirmiş felan hiç işim olmuyor. Engelli sürücü içinde böyle olması gerekir. Ayrıca stepnesi vardır.

Aracım ruhsata işli lpg lidir. Ortalama 100 km de 19 - 20 tl arası yakıyor.

Aracımın tek kusuru ön kaputta ve arka kaputta fazla macundan dolayı çatlamalar var. Ben boyatmadan kullandım. Boya masrafını aracın fiyatından düşerim.

Aracımda ki özel tertibat sol elle kullanmaya müsaittir. Aşağı itiğinizde firene yukarı çektiğinizde gaz pedalına basar. Gaz pedalına kaynaklı değil vidalıdır, pedallarını tertibatını sökmeden istediğiniz an rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Aracımın satılamaz gibi bir şartı yoktur. Istediğiniz zaman alır istediğiniz zaman satabilirsiniz.

Aracım engelli plakalıdır.

Sıfır araç alamak istiyorum o yüzden satıyorum.

Aracın fiyatı 5200 tl dir. Boya masrafını düşerim.

Geçen hafta boya fiyatlarını araştırdım 500 ile 600 tl arasında fırın boya yapılıyor.

Bunu fiyattan düşerim böylece araç 4600 - 4700 arasıdır.

Alıcılar için: 0542XXXXXXX
Edit: Anti Oksidan
Araç satıldığı için telefon numarası silindi

89 model broadway için yazmışsında yazmışsın,okurken yoruldum.sanırsın sel mercedes reklamı:))))))))))))))

inşallah istediğin fiyata satar,dilediğin aracı alırsın.

Teşekkürler sağolasın

unututklarımda var şimdi hatırladım

ön iki cam otomatik.

Merkezi kilit ve uzaktan kumandası var.

aracımda oto alarmda var. yalnız bu alarmı devreye soktuğumda devamlı çalıyor düzen tutturamadım o yüzden devre dışı bıraktım.

ş_i_f_a .Hiç güleceğim yokdu bu saatda..... sanırsın sel mercedes reklamı

yav merak ettim bu Renault 9 broadway otomatik şanzuman varmıydı yoksa sonradanmı yaptırdın ?

otomatik şanzumanlı reno 9 lar manueliyle birlikte aynı zamnalarda piyasaya çıkmış fakat türkiyede rağbet görmemiş bunun üzerine bu araçlar piyadan çekilmiş. avrupada otomatikleriyle birlikte satılmış. türkiyede de nadiren bulunmaktadır. şanzumanı orjinaldir.

Bu araç hangi şehirde acaba ve varsa resimlerinide eklermisiniz?

şuan malatyada görev yapıyorum. kayseri nevşehir sivas ve tokat arası tatil için gidip geliyorum. ( yanlış anlamayın arkadaşlar otobüsle, kiralık arabayla felan değil, üstte gördüğünüz 89 model broadweyimle bu kadar yolu gidip geliyorum. :D ) ararsınız görüşürüz uygun bir zaman denk geldiğinde bu şehirlerde de aracı görebilirsiniz. resim ekleyecem ama henüz çekmedim bide pc ye aktaracak parça yok! en kısa sürede atarım resimlerini...

4600 e fazla demiş arkadaşlar ama gözden kaçırdıkları nokta bu aracın otomatik olmasıdır. sıfır araçlarda en ucuz otomatik 20000 tl den başlıyor alınabilecek en ucuz otomatik ikinci el bu araçtır arkadaşlar...

googleden otomatik vitesli araç aratabilirsiniz...

ayrıca sıfır iki adet dört mevsimlik ve gene iki adet kar lastiği var...

ayrıca engelli için hazır bir araçtır. uğraşıp zaman ve para harcamanıza gerek yok! alırsınız aldığınız an biner gazlarsınız hepsi bu...

bu imkanlara bu fiyat az bile...

arkadaşım ben kişisel görüşümü söyledim sıfır araç 20.000 miş onu bizde bilyoruz ama senin aracınada sıfır dememizi bekleme untmaki ne kadar akyaj yaparsan yap arabn 1989 model bu kadar basit

evet aracım 89 model bu fiyatlarda bu modellerde bulabileceğiniz en ucuz otomatik vitesli araçtır. üzerinde durulması gereken nokta burasıdır arkadaşlar....

otomobilin varmı gecelerin piresi?

arabayla fazla önemli olmayan özellikleri yazmışsın bu brodvaylarda en önemli olan şanzumanı hakkında bilgi vermemişsin,şanzuman ne durumda onu yazsan iyi olur.bide alaçaklar için kesinlikle tavsiye etmem,4500 alırsın her yıl şanzumana 1000 tl ödersin

yazın bir arkadaş 94 model otomatik vites mazda 626 yı 5200 tl aldı denedin şanzuman taş gibi,bende 94 model broadvay vardı her yıl şanzumanı yenilemek zorunda kalıyordum ,sattım kurtuldum

arakdaşlar ben bu aracı dört yıldır kullanıyorum. şansuzamndan dolayı herhangi bir sorun yaşamadım. önemli olan şanzuman yağına öze3n göstermektir. bende bunu yaptın bir porblem yaşamadım. sonradan takılma bir şanzuman değilki sıkıntı yaşatsın. aracın orjinal şanzumanıdır.

arkadaşlar araç ihtiyaç meselesidir, fiyatsa ihtiyacın şiddetine göre belirlenir. aracınız vardır imkanlarınız vardır size fiyat pahalı gelebilir, aracınız yoktur ihtiyacınız vardır paranızda kısıtlı alabileceğiniz en ideal ve en uygun araç budur.

araca ihtiyacı olmayan tuzu kuru arkadaşlar ihtiyaçları olmadığı halde neden mudahil olmaya çalışırlar anlamıyorum.

gerçek müşteri olan arkadaşlara tel bıraktım ararlar görüşürz.

bizim gibilere araba cok önemli oldugu için fikirlerimi yazdım

dursun kardeş sana bişi dedğim yok! senin brodway mavi renklimiydi? ben tokata sık sık geliyorum eşim tokatlıdır. doğal olarak bende tokatlıyım :D tokatta mavi renkli bir brodway vardı engelli pilakalıydı. o araçtanmı bahsediyosun senin olabilirmi? tokatta havalar felan nasıl soğudumu oralar?

bu gün 1 izmir 2 istanbul olmak üzere 3 arkadaşla telefonda görüştüm. hepsine teşekkür ediyorum. aracı yakından görmek istediler. doğaldır tabiki aracı görebilirler. ancak uzak oldukları için anlaşamadık...

aracımı bir engelliye 4700 tlye sattım arkadaşlar konu kapanmıştır. moda rica etsem telefonumu silebilirmi. herkese teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt