Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Renault Captur Icon mu Fiat 500L mi?

Sevda_y1

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba

WW Polo, Reno Clio gibi araçları bayiiler de denedim. Yüksekliklerinin düşük olması nedeni ile sürücü koltuğuna oturup kalkarken zorlanıyorum. Güzel, sağlam araçlar hatta bir günde en fazla 1-2 defa oturup kalkarsın ki veya alışırsın diye kendimi zorladım... sorguladım... ya alışamazsam aldıktan sonra ve ağrı yaparsa diye...düşünüp düşünüp...
önce rahatlık diye son kararımı verdim inşallah.

Aşağıdaki araçların sürücü koltuklarına oturup-kalmam çok rahat.
Eğer birini seçmek zorunda kalsanız sizce hangisi alırdınız?

1-Renault Captur Icon 1.2 Turbo Edc 120 bg (48.300 TL ÖTV'siz)
2-Fiat 500L 1.4 16V Fire 95 hp (49.000 TL ÖTV'siz)

Teşekkürler.

Reno Clio çok tutuluyor, koltuğu yükseltecek bir çözüm bulabilirsen benim tavsiyem cliodur.

bence ikisinide almayın ne demişler para varsa alman yoksa japon 50000 tl seviyesinde başka araçlarda var biraz daha bakın yada aralık dönemini bekleyin yani araç satıcılarının 2017 model araçları temin ettiği ve 2016 model araçları elden çıkarmak için kampanya yaptıkları dönemi ama şimdi alacağım diyorsanız iki aracın özelliklerine pazar değerlerine yani 5 sene sonraki normal piyasa değerlerine bakın gerçi 500 l 2014te çıktı çünkü o arabayı autoshowda görmüştüm çok beğenmiştim ama fiat çabuk değer kaybeden ve uzun kullanımda en iyi arabası bile gıcırtı diyeceğimiz parçalar arasından ses veren bir marka renault ne kadar beğenmesemde çok kolay satılabilen tutulan bir marka iki araba arasında kalsam renault olanı alırım ama ben olsam 51000 tl verir ve toyota corolla active multidrive alırdım

Fiat 500L yi pazarlıkla 46-47 bin civarına düşürebilirsin. Tam bir aile arabasıdır. Fazla hıza gelmez. Şehir içi kullanımda az yakar.

BLACKSAGAT

Merhaba
Her iki bayii de 8-9 Ağustos çok zam gelecek dedi. 700 TL gibi :)
Kışa kalabilir ama bir sebebi can sıkıntısı evden daha çok çıkar gezerim diye. Aslında araba kullanmayı unuttum yani bilmiyorum diyebilirim. 1998 den beri hiç kullanmadım :) kendi aracım ile özel ders alırım diye düşünmüştüm. Kışa kalmasın diyorum. Nasip...
Toyota corolla yüksekliği 1.46 düşük benim için :(
Teşekkürler

ağustosta düşsede yeni model çıkınca 2016 modellerin stoğunu bitirmek için ayrıca bunların kotaları varmış onu ttuturmak için fiyatlar daha güzel oluyormuş yani siz bilirsiniz tabi ama zaten 2. el bile alsanız yazın fiyatlar daha tuzludur. yüksek araba bakıyorsanız qashqaiyede bakın derim yada juke var captur sınıfında ama 500l dediğim gibi arabanın heryeri gevşiyor gıcır gıcır ötüyor resmen zevk falan bırakmıyor.

BLACKSAGAT

Araç konusunda önerilerinizi paylaştığınız için öncelikle çok teşekkür ederim.

Qashqai baktım daha yüksekmiş ama fiyat OTV siz benzinli ve otomatik vites 58.000 TL civarı, kasko ve trafik hariç beni aşacak kredi çekmeli miyim bilemedim. Zor karar...

Ama Juke yükseklik aynı captur ile ve istediğim fiyata modelleri var görünüyor. Reno captur ile kıyaslamam gerek (daha doğrusu
bilenlere danışmam gerek) ve nissan bayisine gidip bakmam. Uzayacak benim iş anlaşıldı :)

Fiatı sayeniz de eledim. Ama görünüşü çok güzeldi di :( ....

Artık Reno Captur mu ? Nissan Juke mu diye soracağım :)

Teşekkürler.

Honda CRV' yi de denemeyi unutmayın

Nissan juke da da renault motor var yakıtı çok az ve capturdan daha hesaplı cam tavan bile olması lazım ben olsam nissani alırım

Honda crv pahalı hrvsi hesaplı oda 50den fazla birde suzuki vitaraya bakin oda çok harika gerçi 62000tl ye geliyor ama 4x4 birde 1.4 azyakiyormus

dacia a duster denediniz mi ?? otomatik vites gerekmiyorsa koltuk yukarı aşağı rahatlıkla kalkıyor.ayarlanabiliyor...

rago

Denedim büyük ferah
Ancak otomatik vites şartım var.
Aralık gibi dizel otomatik vitesi gelecekmiş diye söylediler

sectiginiz arac modellerinde benzin yerine dizeli tavsıye ederim yakıt ekonomisi konusunda ...

BLACKSAGAT

Bugün reno yu aradım yarın zam gelecek diye fiyat vermek istemediler.
Bir arkadaşım Captur benzinli çok yakıyor diye şikayetçi bugün ögrendim.
Suzuki de güzel ama bana satisini düşün diye elettiler.

Ne zormuş araba almak.
Hafta sonu 1-2 bayii daha gezeceğim inşallah

Teşekkürler

Zam gelecek aslında şaşırtma taktiği simdi biraz arttırıp yeni model geldimi indirecekler ne olacak indirim yaptık yersen

500L 3 senedir kullanıyorum. Çok memnunum.Tavsiye ederim.

Hazır ÖTV uygulaması değiştirilmişken biz engellilere de orana bakılmaksızın alım hakkı verilse ya ...Ne eksilirki ülkede????

Sevda_y1

Popstar panoramic edition + konfor paketi
2003 1,3 2.nesil multijet kullanıyorum.

Valla bilader megan 3 var çok super geldi o yüzden renault da alınabilir bir araç

Sevda_y1
Merhaba sizin anlattığınız şekilde ben de ehliyetimi yeniledim. Araç aldınız mı aldınızsa eski raporunuzla mı aldınız yeni rapor çıkardınız mı?
Yeni rapor çıkardınızsa nasıl bir karar yazdılar. Benim de engelim sol ayağımda.
Yardımlarınız için teşekkürler.

hyundai i20 çok konforlu .. koltuk ayarı direksiyon ayarı pedal ayarı hepsi anlık ayarlanabiliyor .. çok güzel ben kullanıyorum çok konforlu

Suskun Mutsuz Umutlu çok zengin olmasalarda durumları iyi gibi :) bana zaten gayet ucuza geldi 41.000TL geldi .. Ödüyoruz yavaş yavaş şimdi işe girdim bende yardımcı oluyorum

NaftalinKokusu vay beee. güle güle kullanın ne diyim. biz garibanız hayatta öyle araba alamayız. çok zor. ama 5-15 bin arası falan alabiliriz. oda memurluk kazanırsak :D

fatma1071 500L nin motor hacmi düşük olduğu için 150 yi geçtiğin an direksiyonda titreme yapıyor. Bende 1.3 popstar var. Şehir içi mükemmel bir araç. Çok az yakar.

renault edc şanzıman kullanıyo ve piyasadaki en iyi şanzıman fiat ile kıyaslanmaz renault

Üst Alt